HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
dr samson:
--- Idézet ---Bár ott csak két rész hiányzik összesen... doki?
--- Idézet vége ---
azóta én is nézegettem. Majd meglátjuk.
talgaby:
A Birthright recsi asztala elvileg, őt kell cseszegetni, hogy mi van vele (x hónapja állítólag úgy volt, hogy folytatódik...). A Secret Identity meg... nos, gondoltam rá, hogy befejezem, de sajna nekem nagyon nem jön be vmiért. Oda erősen kellene egy honosító gárda. Bár ott csak két rész hiányzik összesen... doki?
dr samson:
Na most égni fogok: azt sem tudom, miről beszélsz... Igazság szerint soha nem vettem a fáradtságot, hogy végig olvassak minden Hzs képregényt. Egyébként tényleg, ha valakinek vannak jó 1-2 részes történet ötletei, az ne fogja vissza magát. Példának okért, ha valaki szerint az Action comics 785. száma egy tök jó sztori, az jelezze nekem itt vagy privát üziben.
Galamb:
hát mondjuk vannak itt félbermaradt sztorik: a Rejtett személyiség, meg a Gyökerek, azokat tervezitek folytatni esetleg?
talgaby:
Öööö... mielőtt valaki a doki fejéhez vágná a JSA v3-at, a Green Lantern v4-et Sinestro Corpsostul vagy ilyesmiket, mivel ismerem a tervet, elsősorban egyrészesekben (max. graphic novelsben) és minikben kellene gondolkodni, lehetőleg crossoverek nélkül. Csak mielőtt félreértés keveredne belőle.
Röviden: Tud vki ütős és rövid DC-sztorikat?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése