HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (295/349) > >>

dr samson:
Emberek! Felmerült bennem egy ötlet, miszerint nagyon el vannak hanyagolva a DC-s szuperhősök és honosítanék egy-két sztorit velük kapcsolatban. Elsősorban supermanre gondoltam, már fel is merült a Superman for All Season című sztroi ötlete, illetve esetlegesen a Superman-The doomsday Wars mini is. Esetleg még ötleteket várnék, hogy miket olvasnátok szívesen és nem csak Supermanből, hanem úgy komplettül a DC-ből (leszámítva a JLA-t, a Batmant és az különböző Crisis sztorikat...)

Predash:
Remek, nagyon kiváncsi vagyok az Arkhamra. Remélem mihamarabb megjelenik
Ahogy néztem pár képet, nem semmi rajzok vannak benne.

elwood:
Apropó. Mindig bajban vagyok, amikor dalszöveget kell fordítanom. Például nem lehet jól áthozni, hogy a dal, amit Halál bíró énekel a Living Death élén, az eredetiben a Stones: Symapthy for the Devil című slágerének átköltése.

Az Arkham arról szól, hogy kiszabadulnak az elmegyógyintézet lakói, és behívják Batmant egy kis esti szeánszra. Közben fejezeteket ismerünk meg az Arham elmegyógyintézet alapítójának, a pszichiáter Amadeus Arkhamnak a naplójából. Érdekes párhuzam van a két sztorivonal között, a végén találkozik is, de azt már nem súgom meg, hogyan.

Predash:
Hűha, mindenképpen ott lesz a polcomon.
És egyébként miről is szól röviden?

Most olvastam el a Dredd Bírós Batmant, hát nem volt semmi. Elképesztően sötét hangulatú és roppantmódon beteg is volt. Kíméletlenül tetszett. És tök jó a fordítás is, főleg a Halál Bíróé.

Sepi:
Több, mint 110 oldal.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése