HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Galamb:
Kösz szépen mindkettőtöknek!
Hát igen, nem lehet nem észrevenni, hogy Powergirl jóval... khm... fejlettebb!
talgaby:
Igen, Power Girl Kara Zor-L, és ha vkinek ismerős a Föld 2 a DC-től, és az ottani kryptoni nevek, már tudhatja, hogy ő a Föld-2-es (aranykori) Superman (Kal-L) unokatestvére. Az első Krízis és a többi Föld eltörlése után a karakter vmiért megmaradt, de vmit nagyon kavartak az eredetével, aztán a Végtelen Krízis után, amikor a JSA is fellendült, visszakapta az eredetét és kiderült, hogy ő az egyetlen eredeti túlélő onnan (vagy valami ilyesmi... igazság szerint a DC-vel az a nagy bajom, hogy a 60 éves történelmükben annyi kavarás volt és annyi eredetátírás és visszaírás, hogy sose tudtam igazán kiismerni magam). Gyakorlatilag ő a most debütált Supergirl nagyobb mellbőségű és idősebb alternatív valóságbéli megfelelője.
A Krízis utáni Supergirl meg egy másik dimenzióból iderángatott alakváltó protoplazma, bár azt már nem tudom, miért vette fel Supergirl alakját (és most nincs igazság szerint kedvem kiwikizni).
dr samson:
Nem, Power Girl egy alternetív univerzumos Supergirl, aki a mi valóságunkban ragadt (legalább is emlékeim szerint).
Galamb:
Köszi szépen! Ez tényleg egy jó történetnek néz ki, meg bírom Loeb-t, a honosítás is remek lett. Szóval várom nagyon a folytatást.
talgaby neked meg külön köszönet, hogy leírtad a korábbi Supergirl-t, mert pont rá akartam kérdezni, hogy hogyhogy ilyen későn jelent meg a kiscsaj.
--- Idézet ---Supergirl csak egy alakváltó lény volt egy másik dimenzióból (aki később egyesült egy földi lánnyal).
--- Idézet vége ---
Ő lenne Power girl? Mert elég sok képen szokott ő meg Supergirl együtt szerepelni.
dr samson:
DC poénokat akarsz? Ott a Mini titánok...
--- Idézet ---(pl. itt a második számot egy szerintem aranyos jelenettel nyitjuk majd
--- Idézet vége ---
Nekem is az a kedvenc jelenetem az egész tpb-ben. Plussz még lesz egy olyan kérdési Kara-nak Clarkhoz, amitől lefordultam a székről és nagyon jó poén volt Loebtől, hogy bele merte írni!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése