HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (287/349) > >>

Gorgonita:
Vanni van, csak szrtem nem olyan meghatározó. Lehet, hogy Fáklya és Lény már túl soxor verték szét a Baxter B-t poénból, Spidey meg gyakran esik orra a hecc kedvéért, de valahogy nekem mégis ezek teszik családiasabbá a Marvel-t.  Ott ha két hős, vagy csapat találkozik már biztos (90%), hogy érik a poén, míg itt inkább ritkaság. Mondjuk a két rajzfilmsorozat (JLA TT) azért sokat lendített ezen. De lehet, hogy csak én látom így.

talgaby:
(Pedig te bármikor elolvashatod az egészet. ) Kara képességeire a következő számban lesz majd magyarázat. Loeb ekkoriban még viszonylag aprólékosan építette fel a történeteit, nem hagyott ekkora lyukakat.

Farek:
Az első rész nekem nagyon tetszett, tipikus sorozatindító rész, kevés akció, sok felvezetés, hogy aztán adüböröghessen a történet. Várom nagyon a folytatást. Azért az egy kicsit erős, hogy Karának milyen hamar megjelenik az összes képessége, ahhoz képest, hogy Superman is évek, évtizedek alatt fejlesztette ki magában az összeset.

talgaby:
Pedig azért a DC-nél is van humor (pl. itt a második számot egy szerintem aranyos jelenettel nyitjuk majd ), a Chronos JLA-t is igazság szerint azért vállaltam a sztoribefejező 4. szám után, mert megtetszett Flash és az aktuális Zöld Lámpás folytonos egymást szívatása (de Aquaman is furamód humorérzéket kapott, ami eléggé meglepett).

Gorgonita:
Én a Kandi lapos Bitumen és Superman óta olvasok DC-t. Akkoriban még lestem is, hogy hogy lehet összehozni két ilyen karaktert egy történetben. Rengeteg nagyon jó karakter van ebben az univerzumban is, de nekem hiányzik az a humor belőle, ami a Marvel-nél a Spidey, az F4 és így valahogy a többi cím sajátja is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése