Szerző Téma: DC kiadó magányos hősei  (Megtekintve 383553 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #332 Dátum: 2008. Június 16., 13:16:41 »
Idézet
A kutya is, de róla dokumentációt a népnek, mert ő lehet, hogy nem is poén, hanem tényleg veszélyes.

Hajaj, gondolj bele, megtámad az utcán és ahelyett, hogy beléd harapna megpörköl egy kis hőlátással...  
Amúgy mit esztek Turner rajzain? szerintem Churchille 100-szor jobban rajzol...

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #331 Dátum: 2008. Június 16., 12:40:32 »
A szemüveges tényleg nagy poén volt. A kutya is, de róla dokumentációt a népnek, mert ő lehet, hogy nem is poén, hanem tényleg veszélyes. WW szerintem csak védeni akarja Kara-t a fúriáktól, és csak azért keménykedik, mert lefizették a szerzők egy félreértés bunyóra. De majd meglátjuk. És mint mindig, köszi az újabb részt!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #330 Dátum: 2008. Június 16., 11:06:55 »
Idézet
(ami előtt szemét leszek, és megint hagyok egy nagyobb szünetet, a doki már tudja, miért  ).

Hát ha jól sejtem az 5. és a 6. rész között akarsz egy nagyobb szünetet tartani, de az már tényleg rohadt nagy szemétség lenne...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #329 Dátum: 2008. Június 16., 09:50:57 »
Farek: Igen, ez annak a közvetlen folytatása, a borítókról lehet a legkönnyebben megmondani.
morgena: Hát, pedig nem lesz majd minden héten, valamikor augusztus elejefelé jön majd a befejező rész (ami előtt szemét leszek, és megint hagyok egy nagyobb szünetet, a doki már tudja, miért  ).
Spuri: Hát, a rossz hírem az, hogy részemről a Sup&Bat itt véget ér. Eredetileg kizárólag Turner miatt akartam honosítani, és mert ez volt az egyetlen sztori a sorozatból, ami kijött MinutemeMen Masterworks-ben (aki nem töltöget szkenneket: piszokjó minőségű, tpb-be fűzött, meglehetősen nagyméretű digitális gyűjteményes kötetek), meg hát így végre Gabe is kapott egy kis Turnert (tényleg, ő hol van?). DC-vel kapcsolatban a Chronos JLA-n kívül egy tervem van, de abból valószínűleg időhiány miatt nem lesz végül úgyse semmi.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #328 Dátum: 2008. Június 16., 09:38:38 »
Köszi a S&B-t!  Nosztalgikus élmény is volt, mert az előzmény sztori még a charaxon futott  Nagyon köszönöm, hogy továbbviszitek a vonalat!!  
(főleg, hogy a charax-örökséget továbbvivő ember úgy továbbvitte, hogy azóta hírét-hamvát se látom...)

Nem elérhető morgena

• Garfield
  • **
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #327 Dátum: 2008. Június 16., 09:17:33 »
Köszi a honosításért, remélem hamarosan kapunk újabb részeket, mert nehéz abbahagyni, és nem tesz jót!  Ha kell orvosi szakvéleményt is kikérek. xD

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #326 Dátum: 2008. Június 16., 09:10:58 »
Nagyon tetszik. Darkseid megjelenése még rendesen felboríthatja az erőegyensúlyt. És vajon Diana mit akar tőle? Meg miért nem kéri szépen, vagy fedi fel az indokait, miért kell ilyen támadással magára haragyítania a fiúkat? Na, mindegy, remélem, hamarosan kiderül. Egyébként ez a történet azután jtátszódik, hogy a kritptonit aszeteroida majdnem elpuszította a Földet, és Szupi meg Batman Luthorral is szembeszállva megmentette azt?
Nagyon tetszik a honosítás.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #325 Dátum: 2008. Június 15., 18:56:00 »
Idézet
És igen, ennél a történetnél erősen az adja a hangulat javát, hogy sóvárogjon az olvasó a folytatásért. Egyben olvasva vmivel gyengébb sajna.

Én ezzel speciel nem értek egyet. Én két részletben olvastam és szerintem úgy is teljesen jó volt (na jó, akkor a 3. számnál volt elválasztva). De azóta már vagy 10-szer elolvastam újra és azóta is ugyan úgy tetszik...  

Amúgy senkinek nem tünt fel Kara hihetetlenül vesébe vágó kérdése? Mikor megkérdezi Clarktól, hogy "egy szemüveg miatt nem ismernek fel?"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #324 Dátum: 2008. Június 15., 17:05:58 »
Á kösz! A darkseidot nem találtam a szótárban
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #323 Dátum: 2008. Június 15., 16:45:08 »
A darkness sötétséget jelent, a darkseid pedig a dark side kifejezés elferdített változata, ami szó szerint sötét oldalt jelent. (A karater egyébként 7 évvel az első Csillagok háborúja előtt jelent meg, mielőtt valaki megkérdezné.)
És igen, ennél a történetnél erősen az adja a hangulat javát, hogy sóvárogjon az olvasó a folytatásért. Egyben olvasva vmivel gyengébb sajna.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #322 Dátum: 2008. Június 15., 15:40:45 »
Idézetet írta: talgaby
kimenjen a jövő heti normál frissben, utána meg jöjjön egy nagyobb szünet.
Kösssziiiiiiiiiiiii, rendes vagy! Csak sóvárogjon a nép, mi?
 Már pedig én már a jövő hétig is sóvárgok: zseniálisak a rajzok, a párhuzamos narráció, meg persze a honosítás is! Ezzel a Darkseid vonulattal még izgalmasabb lesz (tényleg, picike off: van valami különbség a Darkseid és a Darkness szó között? Előre is kösz).
Szóval kösz, és várom a folytatást!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Genál

• Fantom
    • http://
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #321 Dátum: 2008. Június 15., 15:00:08 »
oké

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #320 Dátum: 2008. Június 15., 13:55:47 »
Ennek jó oka van, hogy miért akarja elvinni, a következő részben majd kiderül. És egyben az zárul majd a talán legnagyobb cliffhangerrel is, szóval majd megpróbálom kieszközölni, hogy az kimenjen a jövő heti normál frissben, utána meg jöjjön egy nagyobb szünet.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 15., 13:56:31 írta talgaby »

Nem elérhető Genál

• Fantom
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #319 Dátum: 2008. Június 15., 13:48:52 »
tetszik akárcsak az első rész,ittmár jobban beindulnak az események.érdekes h pont wonder-woman akarja elvinni

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #318 Dátum: 2008. Június 15., 10:59:13 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #317 Dátum: 2008. Június 11., 13:08:44 »
Kösz szépen mindkettőtöknek!
 Hát igen, nem lehet nem észrevenni, hogy Powergirl jóval... khm... fejlettebb!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #316 Dátum: 2008. Június 11., 12:37:18 »
Igen, Power Girl Kara Zor-L, és ha vkinek ismerős a Föld 2 a DC-től, és az ottani kryptoni nevek, már tudhatja, hogy ő a Föld-2-es (aranykori) Superman (Kal-L) unokatestvére. Az első Krízis és a többi Föld eltörlése után a karakter vmiért megmaradt, de vmit nagyon kavartak az eredetével, aztán a Végtelen Krízis után, amikor a JSA is fellendült, visszakapta az eredetét és kiderült, hogy ő az egyetlen eredeti túlélő onnan (vagy valami ilyesmi... igazság szerint a DC-vel az a nagy bajom, hogy a 60 éves történelmükben annyi kavarás volt és annyi eredetátírás és visszaírás, hogy sose tudtam igazán kiismerni magam). Gyakorlatilag ő a most debütált Supergirl nagyobb mellbőségű és idősebb alternatív valóságbéli megfelelője.
A Krízis utáni Supergirl meg egy másik dimenzióból iderángatott alakváltó protoplazma, bár azt már nem tudom, miért vette fel Supergirl alakját (és most nincs igazság szerint kedvem kiwikizni).

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #315 Dátum: 2008. Június 11., 12:04:38 »
Nem, Power Girl egy alternetív univerzumos Supergirl, aki a mi valóságunkban ragadt (legalább is emlékeim szerint).

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #314 Dátum: 2008. Június 11., 11:12:58 »
Köszi szépen! Ez tényleg egy jó történetnek néz ki, meg bírom Loeb-t, a honosítás is remek lett. Szóval várom nagyon a folytatást.
 talgaby neked meg külön köszönet, hogy leírtad a korábbi Supergirl-t, mert pont rá akartam kérdezni, hogy hogyhogy ilyen későn jelent meg a kiscsaj.

Idézet
Supergirl csak egy alakváltó lény volt egy másik dimenzióból (aki később egyesült egy földi lánnyal).
Ő lenne Power girl? Mert elég sok képen szokott ő meg Supergirl együtt szerepelni.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 11., 11:14:20 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #313 Dátum: 2008. Június 11., 11:12:02 »
DC poénokat akarsz? Ott a Mini titánok...  

Idézet
(pl. itt a második számot egy szerintem aranyos jelenettel nyitjuk majd

Nekem is az a kedvenc jelenetem az egész tpb-ben. Plussz még lesz egy olyan kérdési Kara-nak Clarkhoz, amitől lefordultam a székről és nagyon jó poén volt Loebtől, hogy bele merte írni!

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #312 Dátum: 2008. Június 11., 09:31:32 »
Vanni van, csak szrtem nem olyan meghatározó. Lehet, hogy Fáklya és Lény már túl soxor verték szét a Baxter B-t poénból, Spidey meg gyakran esik orra a hecc kedvéért, de valahogy nekem mégis ezek teszik családiasabbá a Marvel-t.  Ott ha két hős, vagy csapat találkozik már biztos (90%), hogy érik a poén, míg itt inkább ritkaság. Mondjuk a két rajzfilmsorozat (JLA TT) azért sokat lendített ezen. De lehet, hogy csak én látom így.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #311 Dátum: 2008. Június 11., 09:28:33 »
(Pedig te bármikor elolvashatod az egészet. ) Kara képességeire a következő számban lesz majd magyarázat. Loeb ekkoriban még viszonylag aprólékosan építette fel a történeteit, nem hagyott ekkora lyukakat.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #310 Dátum: 2008. Június 11., 09:25:03 »
Az első rész nekem nagyon tetszett, tipikus sorozatindító rész, kevés akció, sok felvezetés, hogy aztán adüböröghessen a történet. Várom nagyon a folytatást. Azért az egy kicsit erős, hogy Karának milyen hamar megjelenik az összes képessége, ahhoz képest, hogy Superman is évek, évtizedek alatt fejlesztette ki magában az összeset.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #309 Dátum: 2008. Június 11., 08:52:25 »
Pedig azért a DC-nél is van humor (pl. itt a második számot egy szerintem aranyos jelenettel nyitjuk majd ), a Chronos JLA-t is igazság szerint azért vállaltam a sztoribefejező 4. szám után, mert megtetszett Flash és az aktuális Zöld Lámpás folytonos egymást szívatása (de Aquaman is furamód humorérzéket kapott, ami eléggé meglepett).

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #308 Dátum: 2008. Június 11., 08:05:42 »
Én a Kandi lapos Bitumen és Superman óta olvasok DC-t. Akkoriban még lestem is, hogy hogy lehet összehozni két ilyen karaktert egy történetben. Rengeteg nagyon jó karakter van ebben az univerzumban is, de nekem hiányzik az a humor belőle, ami a Marvel-nél a Spidey, az F4 és így valahogy a többi cím sajátja is.

Nem elérhető eLeM

• R2-D2
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #307 Dátum: 2008. Június 10., 21:04:52 »
DC képregény, Batman és Supi együtt, meg sokrészes
hurrá, úgyis ritkán látni itthon... a marvel vonal reklámozott jobban

a történet tetszett, kiváncsian várom a többi részét

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #306 Dátum: 2008. Június 10., 17:06:45 »
Nagyon helyes, hogy elolvastad, szeretjük az ilyet.  Amúgy én sem olvastam eddig igazán DC-t, csak most szoktam rá, pár hónapja, a Mini Titánok miatt.

Nem elérhető Genál

• Fantom
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #305 Dátum: 2008. Június 10., 16:54:27 »
én is elolvastam a történetet,nemigazán olvasok DC-t de nyitott vagyok az ilyenekre is.a rajzok tetszettek,a történet jó(mit várunk egy kezdéstől)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #304 Dátum: 2008. Június 10., 12:36:28 »
Igen, sajna az első szám jelentősségének átérzéséhez nem árt tudni, hogy a Végtelen Világok Krízise utáni újraindítában tényleg Kal-El volt az utolsó kryptoni, Supergirl csak egy alakváltó lény volt egy másik dimenzióból (aki később egyesült egy földi lánnyal). Kara gyakorlatilag cirka 20 év után itt bukkant fel először, ezért volt jelentős lépés Loebtől ez a történet.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #303 Dátum: 2008. Június 10., 11:55:15 »
Super volt! Tényleg nem túl bonyolult a sztori eddig, de ezekért a szemekért, ezt is megbocsátjuk.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 10., 11:55:38 írta Gorgonita »