HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
benya11:
Elolvastam a Macskanő v3 #45-öt. Kíváncsi voltam már, hogy mi lesz abban a palackban, de erre nem is számítottam. Hush kicsit idegesítő számomra, hogy mindenkin mindent meg akar bosszulni. Selina városába ömlesztette ugye a szuperbűnözők javarészét, szerintem előbb-utóbb kikéri Batman segítségét, úgyhogy kíváncsi vagyok már a következő részre. A rajzok tetszettek, valamint a borító is nagyon ötletesre sikeredett. Köszi a honosítást Talgaby!
Ben Reilly:
Doki, én meghalok. Végigolvastam a Mini Titánokat, és sajnos ezt a munkahelyemen tettem. Nem értették, hogy miért röhögök harsányan. Ez valami kegyetlen. Már az első, Gézengúzos sztorinál is szakadtam, de a mikor ahhoz a hangeffekthez értem a Nagy Penny szökésénél, hogy gurul-gurul-gurul-pattan-gurul-gurul én (nem vicc) felnyerítettem.
Nagyon köszönöm pajtás ezt a honosítást, irgalmatlan jó lett, mind honosítás terén, mind pedig minőségileg. Óriási köszönet
És szintén tengernyi köszönet illeti Gorgiaszt
dr samson:
Majd ha jövő héten jön a Supergirl Ian Churchille csodás rajzaival, akkor majd jönnek a vélemények is. Remélem...
Sepi:
Azért ennyire ne törjétek magatokat a DC képregények véleményezésével.
Frissültünk!
Mini Titánok #03
Sepi:
Frissültünk!
Macskanő v3 #045
Superman Gyökerek #03
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése