HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
dr samson:
--- Idézet ---de a mikor ahhoz a hangeffekthez értem a Nagy Penny szökésénél, hogy gurul-gurul-gurul-pattan-gurul-gurul én (nem vicc) felnyerítettem.
--- Idézet vége ---
Ben, ehhez még annyit, hogy ez az eredetiben is így volt odaírva, azért lett a magyarban is. De egyébként messze nem ezek a legjobb hangefektek, hanem majd amikor a pingvinek beöltöznek Batmannek az 5. számban. Na az brutális lesz...
benya11:
--- Idézetet írta: talgaby ---Ó, Selinát nem kell félteni, ellesz ő egymaga is.
--- Idézet vége ---
Abból gondoltam hogy esetleg besegít Batman, mert az álmában is nagyon örült Selina annak, hogy Bruce megjelent...
dr samson:
Farek: szerintem azért is nem tetszik annyira, mert a Mini Titánoknál nagyon sok sztorinak van háttere, amihez kellenek a normál univerzumban történt események is.
Ben: örülök, hogy ennyire tetszett. Szerintem az elkövetkező 3 hónapban 3 hetente lesz belőle frissítés, hogy kb 6-8 hónapra megközelítsük az amerikai kiadást. Meg, hogy minél eljőbb eljsussunk a 10. és 12. számokig...
Farek:
Megmondom őszintén (magának Maúnika ), hogy nekem a Mini Titánok valahogy messze nem jönnek be annyira, mint a Marvel Minik. Lehet, hogy magából abból fakad, hogy a Marvel jóval jobban ismerem, mint a DC-t, de igazából nem fognak meg annyira. Nem azt mondom, hogy rosszak, csak nem olyan jók, mint az MM. De azért kellemesen el lehet velük foglalkozni.
A Macskanő pedig kezd alakulni, bár megmondom őszintén, hogy Husht azóta a rövid ideje, mióta ismerem, a legtúlértékeltebb gonosztevőnek tartom. Egyszerűen csak felbukkan, és mindenkire tud hatni, szembemegy Jokerrel, ha kell, mindenhol mozgat szálakat... ugyan már. De tőle eltekintve tetszik ez a történet.
talgaby:
Ó, Selinát nem kell félteni, ellesz ő egymaga is. A palackban lévőt lehetett sejteni valójában, de csak azoknak, akik az elejétől ismerik a sorozatot (talán majd a Brubaker-éra is lesz egyszer magyarul valahol). És szívesen.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése