Ó, fasza lett az uj Army of Darkness!
Egyre több dolog történik, és egyre több a lényeges poén, mint pl. a multbéli és jövőbéli Ash képe egymás mellett, a "Remélem tudja mit kezdjen ezzel" és a "Mit kezdjek ezzel az izével?" részletek.
Csak azt nem értem, mitől is jön vissza a "nagy gonosz én" a végén. Az ok, hogy Ash levágott keze rá"csatlakozik" egy hullára, de atttol még miért van meg a multbéli rossz Ash tudata. Nem sok közük volt egymáshoz a kézzel. Addig ok, hgoy igy létrejön a gonosz Ash, csak az "ujra élek" kifejezés furcsa...
Sokmindenféle kérdés lenne... Bár a második részből is eltüntek az Evil Dead II többi szereplői, és Ash nője is egész másképp "hunyt el" hehehe. De igy olyan csorba az egész. Rengeteg bukta, amit enm lehet kimagyarázni. Azért nagyon birtam olvasni, és ugyanugy bele tudom élni magam, mint a filmekbe. Ha picit jobban kidolgozták volna a sztorit, nem hagytak volna réseket és kérdéseket, eszményi lenne. Szegény öreget sajnáltam, miért kellett megszívja? A forditán pedig zsirbomlasztóan jóra sikeredett, sokat gondolkodtatok a poénokon,Szimonz? "eredj a mumihoz" és a társaik, bexrás.
Köszi, és már nagyon várom a folytatást, ami talán a katarktikus végkifejlete lesz, vagy még sokáig élvezhetjük "Hamu" kalandjait?