No ez is megvan! Reméltem hogy nem megy el a tekintetem MELLett...
Megvan a kard, ujra él a csaj, mindeki örül, mindenki k...
Elég meghatóra és hollywoodiasan poénosra sikeredett ezen szál vége, persze most valaki elhiszi hogy Raven átvált jóba? Ehh, ahhoz nem elég rózsaszin a bőre:)
Kedvencem az első oldali kép, a két kis kő amely a mellbimbókat takarja, csak tudnám minek, mert később aztán ott van a dekoltázs ténylegesen odarajzolva, de húú meg háá. Főleg mikor az óriás ördögcsajszi mellbimbóján áll a kedves Tarotunk.
Tudtam én hogy jó csajok a VÖRÖS bigék, hehe.
E-MELL-ett másik kedvenc a rák-csajszi az 5. oldalon. No, az duuurva, vajon ez a Jim Balent még egy franciakrémest is nő képében ábrázolna? Biztos mozgalmas élete van nők terén... És akkor mi meg itt sóhajtozunk a gép előtt..
A végén meg az a hadoválás a belső fényről, olyan jol hangzik, de nem mond semmit... főleg Raven habogása róla... az ugy nem kellett volna oda sztem.
Node ezen szál lezárásával értelemszerűen egy újabbat kellene nyitni, tehát kiváncsian várjuk, mit hoz a jövő. FeleMELLő szórakozás volt.
"Agy helyett magad MELLe..." - na vajon kitől idézet? Hát a BIKINI.
MELLesleg az az egyoldalas bigyó az miaz? Grafikailag olyan Xiaolin Showdown, érdekes volt látni hogy ilyen is van...
Köszönöm, köszönöm és MELLékesen köszönöm....