Először is, csak csatlakozni tudok Nitrohoz. Ennyi képregény igazi meglepi. Köszönet érte.. főleg azért mert van benne sok sok horror
Mivel Horror jöhet mindig rá is cuppantam a Nightside-ra
Nightside - alvilági nyomozások 1
Borító. Alapjában véve tetszik, bár nem sokat árul el a történet mibenlétéről. Amúgy szépen megrajzolt. Azért a mettszófogak vámpírokra utalnak, hátul meg mintha farkas lenne... szóval én ezeket vettem ki, majd a történetből kiderül.. De sejtet.. A beírás szép, de nem tudom eldönteni, hogy a borító jobb széle ilyen, vagy a gyűrődés látszik a szkennen és nem lett retusálva. De tetszetős szép borító, sötét árnyalt színekkel.
Képregény. Érdekes rajzok, kicsit vibrálnak, nincsenek letisztult felületek, tökéletesen megfelel a történethez. Bár néha aránytalanok a figurák, vagyis furcsa a fej és a test aránya és a nyakon való elhelyezkedése, de egészében nagyon tetszik a grafikai megvalósítás.
Történet. Hát nem sok derült ki, (dehogynem, de mielőtt negatív kritikával illetném a történetet, megvárom a második részt) majd meglátjuk... Bár azért jó hogy a vértigrisek az utolsó oldalakra jutottak, mert ez akkora "hülyeség" hogy nem olvastam volna tovább ha a közepén van. Ez kicsit sok... De majd meglátjuk...
Beírás. Szép munka, hibát nem találtam.. A mondatok is tetszenek, érthetőek, magyarosak, szóval gratula...
Összességében. Szép grafika, a többit majd meglátjuk. Várom a következőt.
UTÓIRAT kb egy nappal később
Most vettem észre, hogy a Van Helsing ide tartozik. Én meg a MINDEN MÁS képregények alá irtam róla Bocsi, de legalább nem egyedül tettem