Tarot #2
Az első füzet kissé vegyes érzelmeket hagyott bennem. Lássuk, hogy mit hoz a második füzet.
A borító meglehetősen figyelemfelkeltő, inkább egy xxx-shop polcán tűnnek fel ilyen stílusú képek . Az első borítón a "fekete rózsa boszokránya" felirat egy kicsit elveszik, de szerintem a betűtípus jól eltalált. A második borító (tulajdonképpen miért is van kettő? Kétfélével jött ki, vagy később készült alternatyv?) már kissé fantasy-sabb, de azért ott is erősen érződik az xxx hatás.
A képregény rajzai továbbra is tetszenek, színes, szagos, kidolgozott. De sajnos mindez hiába, mert a történet továbbra sem nyerte el tetszésemet, legalábbis azzal biztosan nem, hogy minden második képre egy kissé túlméretes cicababát rajzolnak. A történet némileg előre lépett, a két főszereplőről megtudunk néhány fontos dolgot. Tehát etéren nem rossz a dolog, de engem valahogy nem tudott megfogni. Egyelőre. Azért erőltetni nem kellett az olvasását, tehát maga a sztori gördülékenyen futott előre.
A fordítás és beírás jól sikerült, a mondatok jól szerkesztettek és magyarosak.
Összességében, biztosan elolvasom a következő füzetet, mert vannak a történetnek olyan szálai amelyek érdekesnek tűnnek, de én egyelőre inkább közepesnek érzem, amiből persze kinőhet egy nagyon jó sztori is.