Szerző Téma: Horror és felnőtt képregények  (Megtekintve 456526 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

Nem elérhető regnar

• Galactus
Re:Horror és felnőtt képregények
« Válasz #337 Dátum: 2006. Szeptember 02., 09:04:02 »
Telihold

A horrortól megzavarodott fejemben egyből beötlött, hogy ha telihold, akkor... De nem.   És megvallom ez sokkal érdekesebb volt. De ne szaladjuk előre, csak sorjában.

Borító. Szerintem nagyon eltalált darab.A klasszikusnak mondható motívumot - kiszáradt koponya - megdobták egy szépen szimmetrikussá formált, de mégsem erőltetett háttérrel és néhány lénnyel. Kissé mintha borulna, de ha sokat nézegeti az ember, akkor nem is annyira vészes a dolog, nekem inkább a kezemet vezetné az irányba, hogy kinyissam. A Telihold felirat nagyon jól sikerült.

Képregény. A stílus nagyon tetszik. Nincs egyetlen szabad felület sem, mindenhol formát, vagy színt látunk. a színek is élénkek és sokrétűek, folytonos átmeneteket találunk mindenhol. Az alakok, figurák nem mindenhol arányosak, de ez a stílusból fakad és tökéletesen illenek a történethez.

Történet. Nem mondhatnám, hogy tetszett, mert az ilyen történetek nem a tetszésről szólnak. Elgondolkoztatott. Azt hiszem ez e megfelelő kifejezés. Ez egy szürreális, néhol brutális mese, amely a hercegről és a királylányról szól, akik a halált is legyőzik, hogy együtt lehessenek. Csupán itt a herceg egy mitológiai manifesztáció, egy újraértelmezés, a királylány pedig egy elveszett, bosszúszomjas lélek, mely még halálában is megtorolja a sérelmeket.
A történet nagyon jó stílusban lett előadva, jó döntés volt a naplószerű mesélés, főleg, hogy sokkal több gondolatot megtudhattunk.
A munkája örök rabságába zárt révész és őrülettől kergetett társa nagyon jó választás volt, élő karakterekké változtak a füzet lapjain, jellemük nagyon plasztikussá vált ahogy haladt előre a történet.
Adott esetben néhány dolog akár megbotránykoztató is lehetne, ha pusztán erről szólna a dolog. De itt még a szexuális perverzió is beépül a történetbe, a történetmesélés során puszta elemként, nem kényszerként jelenik meg. Nem ocsmány, "bele a pofádba" módon jelenik meg, hanem mint lényeges és történetet előremozdító elemként, grafikusan is megfelelően előadva.

Fordítás/beírás. Alapjában véve nagyon jól sikerült a dolog, a mondatok megfelelő hangulatot adtak a történetnek. Ahogy látom kellően összetett és sok helyen csavart mondatokkal jól bírkoztak meg a készítők. Annyiban tennék egy megjegyzést kívülállóként, hogy talán a kutya hold helyett veszett hold, vagy valami hasonló jobb választás lett volna.

Összességében. Elgondolkodtató, szürreális, perverz és drámai történet nagyon jó stílusban előadva. Alapjában értelmezhető, de vannak részei melyeket nehéz elfogadni, vagy megérteni, ezért gondolkodásra is sarkall. Érdekes olvasmány volt, köszönet érte a készítőknek.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #336 Dátum: 2006. Szeptember 01., 13:26:43 »
koszonom Zspider a hozzaszolasod, ugy illik, hogy reflektaljak ra
mindenek elott tudni kell, hogy nem vagyok Gaiman-szakerto es avatott iro sem, sot meg csak hajlamom sincs ra... marmint az irasra (igy a forumhozzaszolasok is nehezmre esnek ) de azert megprobalom koruljarni, hogy miert oly bejovos Gaiman, mint iro... ki tudja hatha sikerul.
a legelso, amit ra lehetne fogni, hogy van egy otletzsakja... nah, mindenkinek van otlete, peldaul, mino veletlen, nekem is akad egy valaggal
nade attol meg nem leszunk irok, ugyanis az otlet csak egy mag, ami kore a jo vastag mazat kell rahuzni, ezt pedig az irassal erhetjuk el (ami tudvalevo, hogy nekem nehezemre esik), azonban nem mindegy hogy irjuk le a tortenetunket... nem art olyan stilusban es megfogalmazasban, hogy az masok szamara is emesztheto legyen... ami ugyebar az iroi hivatas alapja... kifejezni onmagat az irasban... masok fele es nem onmaganak... hat ez van meg Gaiman-ben tobbek kozt, a ficko egyebkent igencsak nagy hatterismerettel rendelkezik, koszonve talan az ujsagiro multjanak, osszeszedi azokat a morzsakat amiket masok elhagytak es uj kontosben talalja oket elenk, mire mi racsodalkozunk, hogy ezt igy is lehet... es az iro masik erenye, hogy el tud hitetni az olvasoval lehetetlen dolgokat, es az olvaso ezt rendszerint be is szopja... kb. ennyit rola
kepregenyekrol most nem irok, eleg annyi, hogy keszul az ujabb adag
esetleg csak az afgan haboruval kapcsolatban nehany szo
az eredeti cime cover story, azaz cimlap sztori  az afgan haboru nevet az interneten terjedo szkenn kapta... tulajdonkeppen szvsz ez a fo motivuma, marmint az elnoki szek, az elnok szemelye... a lenyege a pozolas... barki beleulhet abba a szekbe, csak jol reklamozhato legyen, akar egy pin-up girl, vagy egy majom  en ilyen iranyban gondolkodtam ezzel a kepregennyel kapcsolatban, persze mindenki sajat konkluziot von le...
gyengéd barbár

Nem elérhető Zspider

• Garfield
  • **
« Válasz #335 Dátum: 2006. Augusztus 31., 21:16:35 »
Zerit kérésére megkésve megérkeztem. Elmondanám, hogy író vagyok és nem szeretem Neil, mert egy fantáziátlan vesztesnek tartom. Mégis miért olvasom el minden alkotását? Mert író vagyok és megakarom tudni mivel fogja meg az olvasókat. Eddig semmi extrát nem találtam amit ne tudnéák felül múlni, de ne várjatok többet egy egoistától.

Most a kedves beírók sé fordítoknak írnék valamit: Jók vagytok ez nem kifejezés. finom odafigyeléssel és részletes magyarosítással dolgoztok. Szép munka.

Troll: hangúlatos kicsit mese világa, de nem rossz. A rajz sose elsz kedvencem.
Baglyok Lánya: na talán ez kitűnik a többi közül mind a rajza mind a története megragadott. végig szépen vezett történet egy nagyon egyszerű meséről.
Élvefalók: nekem itt az egyetlen furcsaság az elmesélés volt ahogy az író nagy vándornak adja ki magát. na az király.
Szellem Lovas: Semmi. egy mese....
Hívő vagyok...: hmm elgondolkoztató egy sszépen emgírt sztoriban, de nekem kicsit túúúúúl erőltettre sikeredett.
Kinek a Nevében: Író vagyok tehát ez igazán tetszett. Frappáns bár az a tudományoság felesleges volt belé.
A telefon...: utálom a telókat szal Gaiman cinizmusa itt megnyerő volt. A végén a hzs poén is adott egy poént. Szép munka.
Leszállítjuk...: Ami az elején poén volt avégére túlontul erőltett lett ez az üzleti baromságot egyszerűen átlapoztam, mert uncsi volt. kár volt ezzen melózni...
Afgán..: Hát nekem nem tetszett, de nem volt olyan szörnyű.

Bocsi a rövidség miatt máskor nagyobb leírás lesz.   Bárnegativnak hallatszottam mégis így tovább, mert nagyon érdekel!
Oldalaim:
- http://zspider.fw.hu/ --> Alkotói oldalam
- http://exiles.try.hu/ --> eXiles fanpage oldala
- http://xmenoutsiders.proboards77.com/ --> X-men fórumos rpg oldal

Nem elérhető Grave

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #334 Dátum: 2006. Augusztus 29., 02:23:20 »
Nemrég fejeztem be a Tarot - A Fekete Rózsa Boszorkánya c képregényt  A fordítóknak csak gratulálni tudok nagyon jó történetnek ígérkezik   /nah jó a képek sem elhanyagolhatóak   Érdeklődve várom a folytatást  

Nem elérhető Bubbax

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #333 Dátum: 2006. Augusztus 28., 19:18:08 »
A Morbus Gravis igazán remek. Jót röhögtem a lepukkant szexmániás fejen. A Dűnében is ez volt a szitu: a féregalakú Istencsászár csak a farka hiányára tudott gondolni.  

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
    • http://-
« Válasz #332 Dátum: 2006. Augusztus 25., 10:24:42 »
NA!

Hát valaki szereti az ilyesmit rajtam kívül is?  
Igazán örülök neki. De látom, nagyon üres a söröskorsód..., öntök neked egy kicsit  .
Komolyra fordítva aszót, van egy rahedli ilyesmi, komolyabb képregényem, csak nincs aki fordítaná... Pedig biztos lenne pár ember, akit érdekelne a kicsit "komolyabb", alternatívabb, elgondolkodtatobb képregény. Ha esetleg van ilyen, aki ráadásúl jó angoltudással is fel van szerelkezve, nosza, gyorsan szóljon nekem...

És újból köszi a kellemes kritikát.
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
    • http://
« Válasz #331 Dátum: 2006. Augusztus 25., 10:02:59 »
hi.
Muszáj pár elismerő szót szólnom!  
Nagyon tetszett! Remek! Sőt kiváló! Örömmel és izgalommal tölt el, hogy valami mást, valami újat olvashattam! Éljen! és Hurrá! Még!
Először is remek ötletnek találom, a modern Kharón sztorit. Tetszik ahogy a misztikus elemek ötvöződnek, a lepukkant high-tech-es kellékekkel, mind az ötlet, hogy a mítoszok is képesek adaptálódni az újkorokhoz, mind ahogy képileg egységbe olvadtak. Ha belegondolok, sosem találtam volna magamtól stílusosnak egy napszemüveges karóra tűzött koponyát például, de most!  Tetszik a kiéget fuvaros és az örök révész munkára kárhoztatott ember párhuzam, (mondjuk azt sok helyről hallani, hogy a mai munkahelyek majdnem olyanok, mint egy ókori átok, de ez a közhelyes felfogás, igen csinosan volt ábrázolva  )
Ha belegondolok az alap sztori meglehetősen szirupos is és nem is túl érdekes, "a szerelem mindent legyőz, még a halált is"... és hasonlók... jaj már!  De a környezet, a világ amibe belerakja ezt sablonos kis sztoricskát, a szereplők akikkel eljátszatja rendkívül kreatív. Izgalmas, hogy nem rágja a szánkba az egyes szereplők kilétét és funkcióját, például a no-name lények, a főnök, vagy minek az a halott kölyök, aki hol idősebb-hol fiatalabb? Mit csinál az üres csónak, az hova szállít?
Habár igazán izgalmas ez a vízió, bízok benne, hogy nem ide jutok majd... bár régebben az antik fuvarosoknak még fizetni kellett, most elég benyögni a nevem, hiába a gazdasági fellendülés a túlvilágra is kihat...          
Az eleje tényleg egy kicsit zavaros számomra is, de hogy az eredeti miatt, vagy a fordítás miatt azt én nem tudhatom... ezért mint művészi hatás igyekeztem rá gondolni.  
Szóval összességében nagyon örültem neki, megdolgoztatta a fantáziám, néha meg-meg is kellett állnom olvasás közben felépítgetni a kis értelmezéseimet, és azóta se vagyok benne biztos, hogy a megoldásom, nem túlzottan primitív-e...  
so: kösz
[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
« Válasz #330 Dátum: 2006. Augusztus 24., 06:26:29 »
A félreértések elkerülése végett:

1., Nem én fejeztem be a szöveg fordítását, hanem más, nevezzük mondjuk Anonimusznak.

2., "Jah, és még annyi, hogy nem tudom azért maradt-e a szövegben mindenhol Kutya Hold, mert amikor Blixxxa megkapta a szöveget, akkor már be volt írva a képregény nagy része,..." Ha megnézed az elején is le lett cserélve a Kutya Hold, ahol mégsem, az nem véletlen.

3. Amúgy köszönöm az értékeléseket. Örülök neki, ha tetszett valakinek    bár tudom, hogy tényleg nem könnyű (meg nem is horror)  . Úgyhogythx!
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Erac

• Kázmér
  • **
« Válasz #329 Dátum: 2006. Augusztus 23., 23:38:51 »
Jah, és még annyi, hogy nem tudom azért maradt-e a szövegben mindenhol Kutya Hold, mert amikor Blixxxa megkapta a szöveget, akkor már be volt írva a képregény nagy része, vagy valami más miatt? De szerintem érdemes lett volna lecserélni, mivel így kicsit értelmetlen. De én úgy olvastam, hogy mindenhova behelyettesítettem:)

Our arrows will blot out the sun!
Then we will fight in the shade.

Nem elérhető Erac

• Kázmér
  • **
« Válasz #328 Dátum: 2006. Augusztus 23., 23:33:26 »
Mielőtt kritikát írnék, le kell szegeznem egy-két dolgot. Például, hogy Anouk után eredetileg úgy volt, hogy majd én befejezem. De rövid idő után szépen finoman visszaadtam Michonak (sírtam, könyörögtem:D). Ez pedig nem csak azért volt, mert nem jött be, hanem mert tényleg nehéz szövege volt. Még egy 3 szavas mondatba is beletettek 6 metaforát, aminek ráadásul magyarul semmi értelme:D Szóval a lefordításához rendelkezni kellett bizonyos "stílussal". Ami nekem nem ment, nem szeretem az ennyire elvont dolgokat. A másik dolog, hogy mivel az én kezemben is megfordult (miután kitöröltem a részem, csak egy szót cseréltem le a fordításban, aki kitalálja melyik az, virtuális hátbaveregetésben részesül), így tudom, hol végződik Anouk része, és hol kezdődik Blixxáé. Így akaratlanul is össze kell hasonlítanom a kettőt. Nem tehetek róla, de az első rész nekem nagyon darabos, sokszor kicsit össze-vissza lett. Úgymond "tükörfordítás", de ezt azért nem tudom mégsem akkora hibának venni, mert az én bicskám is beletörött:D Viszont ahonnan Blixxxa átvette, teljesen megváltozik az egész, és onnantól tényleg minden a helyén van. Nagyon szép fordítás, gratulálni tudok csak hozzá neki. Úgy látszik, jó érzéke van az ilyenekhez:D Amúgy maga a sztori nem az én világom, de szerettem volna, ha mégis megtudjátok, mekkora munka lehetett, hogy ez a képregény eljusson hozzátok. Grat mégegyszer.

Our arrows will blot out the sun!
Then we will fight in the shade.

Nem elérhető Oliwer

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #327 Dátum: 2006. Augusztus 23., 17:47:51 »
Nyah, gondoltam kommentelemezt a faja kis képregényt...hogy őszinte legyek, nem vagyok biztos benne hogy egy az egybe értettem miről szólt....de nagyon igyekeztem ám   Jah, Blixxxa, te mondtad, hogy a te munkád soha nem dicsérik? Mert ez nekem nagyon tetszett!!    

Nem elérhető Chavez

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #326 Dátum: 2006. Augusztus 23., 16:59:28 »
Köszönök mindent, ami 18 éven felülieknek szól!
Köszönök minden horrort!
És .......szóval kösz!

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #325 Dátum: 2006. Augusztus 23., 13:20:25 »
Frissülés!

•Dog Moon - Telihold
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #324 Dátum: 2006. Augusztus 10., 09:46:47 »
Idézet
Hát én személy szerint egy kicsit többet vártam ennél. Szerintem marhára kaotikus.
nameg elborult  de hát mit várhattunk a kreditoldal után?    minden részben más fényképet raknak fel magukról a szerzők... de volt, hogy az író/rajzoló feltette az apjának a fényképét is a kreditre, aki épp akkor halt meg... és azt írta oda, hogy szerinte a mosolyát mindenkinek látnia kell.   (persze biztos tisztelettel írta) a színező csajsziról is lesznek merészebb képek
és persze ahogy néztem előkerülnek még a Tarot kártyák  nekem az az érzésem, hogy az alkotók valójában is "boszorkányok", tehát tudják mit csinálnak.

Idézet
boszorkányoknak az első varázslat amit megtanitottak, valószinüleg a mágikus mellplasztika lehet.

« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 10., 09:48:10 írta Micho »

Nem elérhető Panzerfaust

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #323 Dátum: 2006. Augusztus 10., 09:26:05 »
Hát én személy szerint egy kicsit többet vártam ennél. Szerintem marhára kaotikus. Az a baj vele, hogy vannak oldalak amik teszenek mások meg nem. Na meg lehetne több jelentősége a kártyának, ha már tarotnak hívják. Amúgy annyira nem rosz, lehet lessz jobb is.
Amúgy azt nem tudom észrevettétek-e, de a boszorkányoknak az első varázslat amit megtanitottak, valószinüleg a mágikus mellplasztika lehet.

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
« Válasz #322 Dátum: 2006. Augusztus 10., 08:41:09 »
Azért még ne mondjatok le teljesen rólunk... vagy inkább rólam... Gözerővel keresek fordítót, de még nem sikerült olyat találnom, aki ingyé csinálná.

Amúgy a Tarot nagyon tetszett, várom a folytatást.

Ja és WARHAMMER 40K forever!!    
THIS IS NOT THE END

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #321 Dátum: 2006. Augusztus 10., 08:38:42 »
Idézet
de egyelőre még maradhat akár kedvcsináló gyanánt is 

Kinek éppen mihez csinál kedvet, igaz?  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #320 Dátum: 2006. Augusztus 10., 08:15:53 »
Idézet
A beharangozó alapján démoni mélységeket zombiseregeket és kifordult végtagokat vártam, részben nem kellett csalódnom. (Ennél kevesebbért is lett már füzet jelszavazva, nem?    )
de

hogy magamat idézzem:

Idézet
ma kiment Tarot - A Fekete Rózsa Boszorkánya képregény első száma mindenképp megér egy pillantást... vagy kettőt...    a későbbi számok alapján, ahogy belenéztem, pedig érik neki a jelszavas szekció...  de egyelőre még maradhat akár kedvcsináló gyanánt is 

Idézet
Köszönöm az infót, a Tarot képregényt már megnéztem:-)

és milyen volt?
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 10., 08:16:29 írta Micho »

Nem elérhető Gara84

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #319 Dátum: 2006. Augusztus 10., 07:59:45 »
Köszönöm az infót, a Tarot képregényt már megnéztem:-)
És elnézést talgaby, a neved elírása sajnos szándékos volt, de már lecseréltem a szemüvegem :-)

Gara

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #318 Dátum: 2006. Augusztus 10., 07:56:24 »
Elolvastam a Fekete Rózsa Boszorkányát.

A beharangozó alapján démoni mélységeket zombiseregeket és kifordult végtagokat vártam, részben nem kellett csalódnom. (Ennél kevesebbért is lett már füzet jelszavazva, nem?    )
Az egész nem tűnik rossznak, tényleg szépek a rajzok, eddig pergő a kaland, van benne minden, szellemek, szörnyek, temető, stb.. EGyedül a boszi zavar. Abszolut nem illik a környezetbe a szado-mazó ruhájával és az idomaival. Nem azt mondom, hogy nem hagynám, hogy megbüntessen      de nekem ebből a környezetből kissé kilóg. Valami visszafogottabb, kevésbé sailormoon-os és Barbarellás beütésű karakter jobban menne a történethez - szerintem.
A grafika nekem bejön, bár néhol iszonyúan túlzsúfoltak a rajzok, úgy kell kibogozni, hogy ki-kivel van. A hátterek nagyon részletgazdagok, de ez elmondható az egész füzetről. a színek kissé erőteljesek, talán egy halványabb árnyalat jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek, jól néz ki.
a fordítás és beírás szerintem jól sikerült, magyarosak és jól szerkesztettek a mondatok.

Így elsőre kissé vegyes a kép, a boszi még zavar, de meglássuk a következő füzetet.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #317 Dátum: 2006. Augusztus 09., 23:18:50 »
Idézet
Khm, remélem csak félregépelted az első sort...
vagy csak angolul próbálta kiejteni illetve leírni  de értékeld, hogy nagybetűvel kezdte, ez a tisztelet jele  mondjuk én akármennyire tisztelek itt valakit a neten, úgy írom a nevét, ahogy ő... ha kicsivel írja, akkor kicsivel írom én is.  

a Blixxxa&Anouk foglalásokat, amennyire tudom, sajnos egyenlőnek lehet venni a nullával, ne nagyon számítsatok rá  
viszont igaza van talgaby-nak, a ma kiment Tarot - A Fekete Rózsa Boszorkánya képregény első száma mindenképp megér egy pillantást... vagy kettőt...   a későbbi számok alapján, ahogy belenéztem, pedig érik neki a jelszavas szekció...  de egyelőre még maradhat akár kedvcsináló gyanánt is  

ja, a színező csaj milyen?      
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 09., 23:20:43 írta Micho »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #316 Dátum: 2006. Augusztus 09., 22:59:59 »
Khm, remélem csak félregépelted az első sort...

Megnéztem, a bejegyzés a Purgatori vs. Vampirella volt, Anouk és Blixxxa neve alatt. Az tuti, hogy még nem készült el, és hogy mi van vele, arról csak az illetékesek tudnak majd nyilatkozni. Többen nem segíthetek, én csak azokat az infókat ismétlem, amit valahol hallottam/olvastam. De addig is van egy másik, friss kéregény itt, abban is van kis finom erotika, lehet olvasni nyugodtan.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gara84

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #315 Dátum: 2006. Augusztus 09., 22:48:15 »
Telgaby!

Igen, de a ComixArt-on csak egy Purgatori-mű van. Az a crossover-dolog nem tudod, hogy hol van? Ha tudod, kérlek, írd meg.
Köszönettel:

Gara

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #314 Dátum: 2006. Augusztus 09., 20:16:18 »
???
Én azt hittem, hogy a Purgatorit a ComixArt vitte... Itt nem csak egy Purgatori/nemtudommi crossover van bejegyezve?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gara84

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #313 Dátum: 2006. Augusztus 09., 20:03:48 »
Sziasztok!

Új tag vagyok, és csak azért jöttem ide, mert a Képregény.net-en olvastam, hogy ti fogtok fordítani egy Purgatori-képregényt. Én azt szeretném megkérdezni, hogy ez mikor várható, vagy már megvan, hol lehet elolvasni?

Köszönettel:

Gara

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #312 Dátum: 2006. Augusztus 09., 14:06:27 »

Frissültünk!

•Tarot - A Fekete Rózsa Boszorkánya #001

Nem elérhető riddler

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #311 Dátum: 2006. Augusztus 08., 14:00:49 »
nem nagyon tudjuk megcsinálni...most kérdeztem. de ha szerzel nekem amazonról eredetit,eskü csináltatok egy magyart  most kérdezek épp körbe minden ismerősöm,hogy ki szokott amazonról rendelni...te amúgy újat rendeltél vagy használtat,mert most nézem h van mindenféle.

Nem elérhető avman

• Asterix
  • **
« Válasz #310 Dátum: 2006. Augusztus 08., 11:54:11 »
Idézet
köszi,szerintem én is az amazont választom,és vkivel megrendeltetem,mert szintúgy hülye vagyok ehhez...a te fordításod is próbáltuk kinyomni rendesen könyvformába (olyan cégnél dolgozok ahol ez rendes ipari minőségben lehetséges) csak a méretek nem stimmelnek és még a grafikus variál vele:) de azt is meg akarom csináltatni,meg az eredetit is szeretném beszerezni. mindenesetre kösz az infot,várom a folytatást!
kapok egy "fordítói"  tiszteletpéldányt? :DDDDD
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 08., 11:54:48 írta avman »
I'll be back... soon...

Nem elérhető riddler

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #309 Dátum: 2006. Augusztus 08., 09:35:35 »
köszi,szerintem én is az amazont választom,és vkivel megrendeltetem,mert szintúgy hülye vagyok ehhez...a te fordításod is próbáltuk kinyomni rendesen könyvformába (olyan cégnél dolgozok ahol ez rendes ipari minőségben lehetséges) csak a méretek nem stimmelnek és még a grafikus variál vele:) de azt is meg akarom csináltatni,meg az eredetit is szeretném beszerezni. mindenesetre kösz az infot,várom a folytatást!

Nem elérhető avman

• Asterix
  • **
« Válasz #308 Dátum: 2006. Augusztus 06., 18:04:43 »
Idézet
értem,köszi a választ. az eredetijét meg lehet vásárolni vhol?
itthon max ha vmelyik pesti képregényboltban megrendeled és meghozzák. ne kérdezd mennyiért. bővebben néz körbe a képregényneten vagy itt vmelyik fórumon ki mit ajánl.
én az amazonon hozattam meg ismerőssel (én ehhez tökhülye vagyok + hitelkártyám sincs), aki gyakorta rendel. az övével együtt jött asszem, így csak az árat engedte kifizetni... olyan 2e ft-ban volt. de a postaköltség ami nagyon drága, asszem az is 3-5e ft körül mozog.
http://www.amazon.com/gp/product/074344647...2164642?ie=UTF8
I'll be back... soon...