HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
keildavid:
Ezer köszönet a Prédikátor 4. részért! :worship: :worship:
Az első történet befejezésében tényleg minden kérdésre van válasz, pl. hogy mi volt az a titok és Genezisről.
Az igaz, hogy a történet nem maradhat vér nélkül. Garth Ennis-nél nincs ez másképpen, amiket ő ír.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
SithLord:
Üdv! Köszi a Lázálom 2.részét,Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Kicsit még döcög a szekér,több vérengzést várna az ember egy ilyen horror történetben.Remélem a további részek akciódúsabbak lesznek..
Galamb:
Köszi a a Lázálom újabb részét, a hangulat még mindig üt, és a sztori is kezd talán jobban körvonalazódni :worship: :worship: :worship:
gabo:
Elolvastam az oldalon található Péntek 13 képregényeket! Nekem főleg a Jason X special, és a Jason vs. Jason X 1-2 tetszett a legjobban! Talán azért mert ezek a kedvenc részem a Jason X közvetlen folytatásai! A Gonosz vidék is érdekes volt, azzal hgy réen is milyen szörnyűségek voltak azon a területen! A horror összes jellemzője megtalálható minden részben - SZEX, és vérengzés! Köszi a honosított képregényeket!
keildavid:
Ezer köszönet a Lázálom 2. részért! :worship: :worship:
Én nem számítok arra, hogy lesz egyből valami vérengzés. Nekem tetszik, ahogy halad a történet. Néha a történetben lehet látni, hogy a háttérszereplők is eltitkolnak valamit.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése