HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
freakdavE:
Szevasztok!
Elolvastam a Prádikátor első négy számát. Remek cucc. Az első szám nem ütött nálam nagyot, a Mennyország kicsit Neil Gaiman koppintásnak tűnik (Első Gyilkosság :nezze: ), de aztán részről részre egyre jobb a képregény. Jók a karakterek, a kedvencem Cassidy, annak ellenére, hogy már nagyon herótom van a vámpíroktól.
Köszönet, várom a folytatást.
Üdv
Usagi Yojimbo:
Hello!
Én is nagyon szeretem a Prédikátort, de nem tudom elolvasni a Hzs-n, mert a bejelentkezésnél azt írja, hogy hibás jelszó vagy felhasználónév. Márpedig egyik sem hibás, mert kicseréltem az e-mail címemet, és azt a jelszót kellett megadjam.
Predash:
Biztosan mondhatom, a sorozat színvonala (szerintem) innentől csak felfelé ível. Ígérem, a következő hamarabb jön. ;) És köszönjük.
Galamb:
Hogy tudnátok, mennyire ... sz@r napot dobtatok fel a Prédikátorral. :worship: :worship: :worship: :worship:. Ráadásul le is zárult az első sztori, és a folytatás is marha jónak igérkezik! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
jocibmx:
Ezer köszönet a Prédikátor 4. részért. :worship: Annyira jó ez a képregény, várom a folytatást :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése