HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (80/398) > >>

keildavid:
Köszönöm a Lázálom 8. részét! :worship: :worship:
Marsh Kapitány tényleg kénytelen szembenézni azzal a ténnyel, hogy a Lázálom köddé vált. Bár később egyből kiderült, hogy valójában az a hajó hova tűnt.
Bár a végén látszik, hogy egy váratlan fordulat következett be. Bár erről majd a folytatásba kiderül, hogy mi lesz.

keildavid:
Köszönöm a Bűnbocsánat 1. részét! :worship: :worship:
Látom, a 0. szám bevezető után most az 1. résznél kezd rendesen indulni a történet.
Nagyon komolyabb jellegű, felnőtt képregény. Persze ez érthető, mert a kiadója az Avatar Press. Bár az fura, hogy John Dusk-ról úgy néz ki néhányan tudják, hogy van neki természetfeletti ereje. És persze csupa furcsaságok történet. Főleg, amit a főhős csinált. De persze ez még csak a kezdet.

További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

Usagi Yojimbo:
Köszi a Prédikátor 14-et!  :worship: :worship: :worship:
Nekem tetszett, mert már kezdett kibontakozni, hogy miről is lesz szó.
A kedvenc szereplőmről, Cassidy-ről is megtudunk( pontosabban a nőjéről) egy-két dolgot.

Predash:
Egyenfejek azok mindig lesznek Dillion-nál, de szerintem illik a stílusa. A gyerekről meg majd később még lesz szó... ;)
És persze köszönjük, hogy írtatok. :)

Galamb:
Köszönöm Atyáim Ennis Da vinci kódját!  :badteeth:
 Kicsit meegijedtem, hogy Starr és maga az egész Grál szerint Jesse az örökös, de így jobban tetszik, hogy nem ő az (Azok alapján amit a német fickó mondott róla,  nagyon furdalja az oldalamat, miféle figura lehet az a gyerek), remélem ez így is marad.
 Az új karakterek is ütősek, a perverzitás a szokásos magas színten van (Jesus biciklitámasztója, atyaég! ;D), és tök jó, hogy a cselekmény is kezd szépen kibontakozni. A rajzoknál észrevettem, hogy néha becsúsznak egyenfejek (Featherstone és Tulip ugyanaz a lóbúra), ezt kicsit sajnálom.  A honosítás pazar volt,  :worship: :worship: :worship: 

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése