HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (79/398) > >>

Galamb:
 Csak hogy biztos legyen a holnapi betevő: 

Mi Zozi-nk és Predash-unk, Akik a Hzs-n vagytok, szenteletessék meg a Ti honosításotok... Mindenhavi Prédiktorunkat adjátok meg holnap!  Ámen! ;D

SithLord:
Üdv! Köszi a Lázálom 8.részét,Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Tényleg megingathatatlanul tisztességes és lojális Marsh kapitány.A vég óráiban azt hihetnénk,hogy meginog a hite,de nem!A végén még kiderűl,hogy saját kezével fog végezni ,valahogy a vérmesterrel!! :headscratch: Már csak két rész van?Remélem nem lesz elkapkodva a végkifejlet.

Aldarion:

--- Idézetet írta: Galamb - 2011. Szeptember 17., 15:35:56 ---Mégis annyira jó volt a hangulat, hogy színte nekem is kedvem lenne felpattani egy gőzösre! :D

--- Idézet vége ---
Örülök, ha ilyen nagy hatással volt rád. ;) És kezdem sajnálni, hogy már csak két fejezet van hátra...

benya11:
Köszi a Bűnbocsánat új részét! Nagyon tetszik ez a sori, várós a folytatás!! ;)
Ja és a legutóbbi Prédikátorért is jár a köszönet!! :brow:

Galamb:
Kösz a Bűnbocsánat és a Lázálom újabb részeit.
 Az előbbi egész jó volt, bár kicsit úgy láttam, John magának is köszönheti a leterheltségét (pl. a főnöke nem tiltotta meg neki a pszichológus segítségét, hanem a főhősre bízta a döntést), és hogy kezd bekattani.
 A Lázáolm hozta a szokott színvonalat, bár ebben az epizódban inkább a hajózásé volt a főszerep, mint a vámpirizmusé. Mégis annyira jó volt a hangulat, hogy színte nekem is kedvem lenne felpattani egy gőzösre! :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése