HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Mesék Csodaországból - A Vörös Rózsa Című történetet,Aldarion,gorgisz,beigli69! :worship: :worship: :worship:
Ez tömör volt és velős.Amolyan soft horror,a grafika az kifogástalan,a történet nekem,átlagos ,de azért egyszer ellehet olvasni.
Galamb:
Én is köszönöm, és a Fehér lovagot is! Nagyon jó volt mindkét sztori, kellően nyomasztó, örülök, hogy elolvashattam.
keildavid:
Ezer köszönet a Mesék Csodaországból - A Vörös Rózsa című képregényért! :worship: :worship:
Tetszett ez az egy részes történet. És ismét egy messzi múltba játszódik a történet. Bár egy szót se ejtenek erről, de azt nem gondoltam, hogy valaha is felbukkan a történelmi Magyar Királyság. Persze a legenda ebbe teljesen át van értelmezve. De ez már egy más kérdés.
Sok sikert kívánok nektek a terveitekhez!
SithLord:
Üdv!Köszi a Lázálom befejező részét,Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Galamb elmondta amit írni szerettem volna,szóval köszi szépen a munkátokat.Esetleg lesz valami más vámpíros történet a jovőben?
Galamb:
Én is köszönöm az utolsó részt, nagyon tetszett, méltó lezárás volt, tetszett, hogy Abner és Joshua együtt győzte le Juliant. A honosítás is kiváló lett, :worship: :worship: :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése