HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (75/398) > >>

keildavid:
Köszönöm a Lázálom 10. részét! :worship: :worship:
Látom, végre befejezésre került ez a történet. És már egyből kiderült, hogy akkor mi történt pontosan a Lázálommal.
Tényleg vérbeborult finálé volt. És bár a vége úgy tűnik gyorsan haladt a történet. És ennyi is volt a történet.
Mást nem tudok mit mondani, mert az már spoileres lenne.

Aldarion:
Az egyértelműen kiderül majd a sorozatból, hogy Csodaországban egész máshogy telik az idő, így az események nem feltétlen  a valóságbeli indulás szerint követik egymást, hisz ha megnézed a Szívkirálynő születése az 1800-as években történt, de itt a sötét középkorból Csodaországba keveredő lovag már az ő katonáival harcol...
Amit a főoldalon elfelejtettem megemlíteni, hogy a fordítás során felállítottam egy olvasati rendet, ami igyekszik kiküszöbölni az időrendi problémákat, és ennek szellemiségében fogjuk frissíteni a sorozatot, így aki esetleg olvasta eredetiben, az ne lepődjön meg a kikerülésben tapasztalható sorrend változáson.

--- Idézetet írta: keildavid - 2011. November 14., 21:18:55 ---nem semmi, hogy mostanában sok félbehagyott képregények végül folytatásra került.
Főleg ez a Grimm Tündérmesék-féle sorozat is.

--- Idézet vége ---
Ami pedig ezt illeti, ez nekem olyan, mint talgaby ragaszkodása bizonyos színvonalon aluli képregényekhez. Egyszerűen zavarnak a befejezetlen sorozatok. Épp emiatt a közeljövőben még lehet majd számítani egy-két ilyen címre, például a Grimm Tündérmesék újraindítása is tervbe van véve valahogy a 2012-es évre, csak még az időtényező az ami bizonytalan.

keildavid:
Köszönöm a Mesék Csodaországból - A Fehér Lovag című történetet! :worship: :worship:
nem semmi, hogy mostanában sok félbehagyott képregények végül folytatásra került.
Főleg ez a Grimm Tündérmesék-féle sorozat is.
Bár kissé fura volt. Mert az elején nem értettem, hogy a mostani történetnek mennyire van köze a Csodaország történet szakaszhoz. De végül az is kiderült.

Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

Rebellis:
Köszi az Északi rémálom c. képregényt! Nagyon tetszett a környezet is, a viking téma és a rajzok miatt is. Tudom, hogy hiba, de még nem láttam a filmet, de pótolni fogom...

Recsi:
Úgy tudom egy részes (bár a neten 3 részben jelent meg) és az új The Thing film apropójából jelent meg. Ha lesz folytatás, és Balint is benne lesz, folytatjuk mi is. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése