HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (63/398) > >>

zozi56:

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2012. Március 06., 07:36:47 ---csak azt sajnálom, hogy nem igazán ismertük meg az üldözött csapatot.Persze, azért a Plutóniai fogott meg engem is :D
--- Idézet vége ---
Később még alaposan megismerjük őket. :) Nekem Qubit az egyik kedvencem egyébként, bár itt még nem bontották ki a karakterét.

--- Idézet ---Amúgy a képregényben van még két hős, de csak említést teesznek  róluk: Darázs és Vasember.
--- Idézet vége ---
Na igen, ők épp olyanok akiket korábban említettem: jó pár rész múlva fog csak kiderülni, kik is ők és mi történt velük. Ebből is látszik, mennyire átgondolt a történet, nagyon sok résszel előre gondolkodott az író.

Farek:

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2012. Március 06., 07:36:47 ---Amúgy a képregényben van még két hős, de csak említést teesznek  róluk: Darázs és Vasember.

--- Idézet vége ---
Nyilván átruccantak az Angyalok közül. Vesztükre...  :badteeth:

Usagi Yojimbo:
Köszi a Menthetetlen 1. részét!!! :worship: :worship: :worship:
Nagyon jól indult a sorozat, csak kicsit rövid volt. Hosszát leszámítva nagyon izgalmas, csak azt sajnálom, hogy nem igazán ismertük meg az üldözött csapatot.Persze, azért a Plutóniai fogott meg engem is :D
Amúgy a képregényben van még két hős, de csak említést teesznek  róluk: Darázs és Vasember.

talgaby:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2012. Március 05., 22:27:17 ---Épp be akartam írni, hogy ilyenkor szokott jönni talgaby, és mondani vagy tízet. :D
--- Idézet vége ---
Hát, elvégre fenn kell tartanom egy hírnevet. :)
--- Idézet ---De ezek közül akiket ismerek, azok nem antihősök.
--- Idézet vége ---
A Plutóniai sem az.

Predash:
Most eszembe jutott Manhattan is. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése