HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
kaine:
--- Idézet ---Nálam készülget....
--- Idézet vége ---
Oké, már nagyon várom, mert bár megpróbálkoztam az eddigiekkel is, de azok nem jöttek be, töröltem is őket. De ehhez nagy reményeket fűzök!
killjoy:
Mivel még csak közelítőleg sem tudom megmondani, hogy mikor lesz időm bármilyen új képregényre, így az Interjú második részére is, így azoknak, akik szeretnék birtokolni az első rész javított verzióját, álljon itt egy lista a javított képekről:
pu_interview_with_the_vampire_01_04.jpg
pu_interview_with_the_vampire_01_13.jpg
pu_interview_with_the_vampire_01_18.jpg
pu_interview_with_the_vampire_01_23.jpg
pu_interview_with_the_vampire_01_25.jpg
Galen:
Nálam készülget....remélem tetszeni fog...takaríttgatom a lapokat ezerrel...a fordítást Dórika már egy fényéve megcsinálta...szóval készülget, nincs elfelejtve...
Most már dedikálom is neked annyit vársz rá...bár ettől nem fog többet érni...sőt ha meggondolom kevesebbet akkor inkább dedikálás kilőve....
kaine:
Nem volt itt szó valamikor egy Álmosvölgy Legendája képregényről?
Blue S:
Szóval Paul mégis magától esett le? Hm, pedig ez jó csavar lett volna.
Összecsapták a film elejét? Szvsz pont így volt jó. Itt egy kissé vontatottnak éreztem. A színházi előadás tényleg ott volt, nekem is az egyik kedvenc jelenetem. Kirsten Dunst tényleg hatalmasat alakított, kíváncsi vagyok, hogy itt milyen külsőt kap. Egyébként a film másik kiemelkedő jelenete, mikor Claudia és barátnője elégnek a napon, majd Louis bosszúja.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése