HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
ZoliZoltán:
Halihó!
Remélem jó helyre írom...
Spawn képregények hová tűntek ???(pár db van csak...)
esetleg valami más oldal ahol tudnék olvasni(magyar)??
köszi
Z
Usagi Yojimbo:
Kösz az új Menthetetlent! :worship: :worship: :worship:
Jó ötlet, hogy a Plutóniai megismeréséhez visszaemlékezéseket kapunk, amikben a többi szuperhős is szerepel, így rúluk is lesz egy képünk, még ha minimális is. Nekem is az a rész volt a kedvencem :badteeth:
Galamb:
--- Idézetet írta: Predash - 2012. Július 31., 13:41:57 ---A legbrutálisabb rész szerintem a Válassz. Tizet. volt.
--- Idézet vége ---
Igen, és amit utána mondott, az is nagyon kemény volt. Ott gondoltam arra, hogy basszus, lehet más is bekattant volna a helyében.
zozi56:
A lassúság oka szerintem itt is és a későbbieken is, ahogy írod, a karakterek alaposabb megismertetése. Ha megfigyeled, a 2-4. részekig mindig egy-egy szereplő állt a középpontban, a másodikban Kaidan, utána Kharübdisz és Szkülla, most meg Qubit. Én ennyi rész alapján mindannyiukkal jobban tudok már azonosulni, mint a többiekkel, akik csak ezután kerülnek majd sorra: Gilgamosz, Bette Noir, Volt, Samsara, de még Darázs is, aki az első rész elején halt meg. Persze közben, ha lassan is, de haladni fog előre a történet.
Nekem egyébként az ENSZ-es jelenetben tetszett nagyon Tony arcváltozása, mikor a szingapúri képviselővel beszélgetett. A "figyelek..." előtt még várakozó, de a tekintetén semmi könnyedség, aztán mikor meghallotta, hogy hazudik, teljesen komor és dühös lett.
talgaby:
Hm, ez a rész emlékeztetett arra, miért tettem fel ezt a majdegyszercsak listámra. Meglehetősen jó, csak annyira lassú, hogy az már túllépi az Ultimate-szintet, és ha jól rémlik, ez semmi ahhoz képest, ahogy majd belassítja az író a szerkesztőség kérésére a sztorit.
Egyelőre most négy füzet alatt tartunk ott egy hasonló történetben, mint anno Ellis az Authority talán legelső füzetével - pedig az is a korhoz képest egy kibontott sztori volt, sok akcióval de kis cselekménnyel mögötte. Bár itt mintha a lassítás majd azért is menne egy idő után, hogy megismerjük a szereplőket, mert eddig a kilencvenes évek egyik nagy baja kísérti a címet: senkiről se tudunk gyakorlatilag semmit, és picit nehéz úgy szurkolni, hogy egy komplett csapatot az jellemez, hogy ők állnak szemben a hipergonosz ellenséggel, tehát nekik kellene szorítani.
Ugyanakkor az is igaz, hogy Waid, akárcsak anno Ellis, ezt úgy teszi, hogy ez ne tűnjön fel egyhamar - ellentétben a korai Image összes létező csapatcímével.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése