HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (39/398) > >>

Predash:
A legbrutálisabb rész szerintem a Válassz. Tizet. volt.

Galamb:
A Menthetelen új része egyszerűen kiváló. Az ENSZ-es események, és amit Plutoniai szingapurral művel, az hátborzongató. Ilyen kegyetlen, örült gonosz figurával még nem találkoztam semmilyen tipusú fikcióban, és mégis az írónak sikerrült elérni, hogy valahogy megértsük, azonosoljunk valamilyen szinten vele.  :worship: :worship: :worship: :worship:

Pepea:
Utálom hétfői napot, de nagyon szeretem HZS-s hétfői napot!  ;D Nagyon jó, érthetőbb magyar szöveg, mint angolnál.  :nezze:
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a munkáitokat!  :worship:

keildavid:
Mesék Csodaországból - A Szívkirálynő az Őrült Kalapos ellen: Tetszett ez a képregény. Érdekes módon vannak pár oldalon megjegyzések más Mesék Csodaországból történetre, egy párat felismertem, hogy melyikről is esett szó.
Az Őrült Kalapos hihetetlen, hogy mire volt képes. És hogy mi volt az ő célja. Tényleg olyan lett, mint a Hasfelmetsző. Persze a Szívkirálynő egyből tudta, hogy az Őrült Kalapos mire készült. És akkor végül másképpen alakult a helyzet, mint a Kalapos képzelte.

Prédikátor 13-17 - Vadászok: Mozgalmasan indult a történet. Bár az elején érdekes, hogy mennyi háttérszereplők bukkantak fel. Pl. a két nyomozó, Herr Starr. A Vadászok epilógus végén Jesse Custer tényleg a legkegyetlenebbül használta a mindenható szót. Hát igen, tényleg mindenre képes.
Prédikátor 18.: Ez az egy részes történet is tetszik. Az egész sztori tényleg olyan volt, mint a Born mini. És persze ebbe most nem Jesse Custer volt teljesen a főszereplő. Ilyen történet is jó, amibe más szereplőkről is kapnak főszerepet.

Bűnbocsánat: mivel látom, hogy még egy rész van hátra, így még megvárom a befejezést és egybe olvasom el. ;)

Usagi Yojimbo:
Kösz a rendhagyó Prédikátort!!! :worship: :worship: :worship:
A stílus teljesen olyan volt, mint bármelyik részben, csak a sztori lógott ki a sorból. Nekem nem ütött olyan nagyot az utolsó oldal, mint zozi-nak, de attól még jó volt (egyedül azt sajnálom, hogy Cassidy nem szerepelt benne, de ebbe a történetbe nem is illene).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése