HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (305/398) > >>

talgaby:
VTomi: AZ eredeti képregény évekkel a film előtt készült, azt adaptálták. Az IMage-es sorozat már jóval későbbi.

(Valaki meg tényleg elolvashatná már azt a Pinhead vs. Marshall Law-t. Valaki, aki tőlem eltérően szereti is a horrort...)

hegyitomi:
Kivégeztem az Aria mind a 6 részét vázlatfüzetestül.  A választást itt is jónak tartom. Kiváló a rajz és érdekes a témafelvetés. Bár őszintén szólva egy tipikusan ír- skót atmoszférájú történetet miért helyeztek Manhattanbe nem egészen értettem. Egy picit zavart az is, hogy a cselekmény beindulása tehát maga a lélekvásár az 5. résztől nyitotta meg kapuit. Így összesen 2 rész maradt a vásárra, a birósági tárgyalásra és az ítéletre. Mindez csak azért tűnik furcsának mert számomra úgy hat mintha egy levélnek 2-2 oldal lenne a bevezetés és a befejezés és fél oldal a tárgyalás. De lehet, hogy én nem értettem meg ezért át fogom futni mégegyszer.  

A fordításért megint csak Dórikát  illeti a kézcsók  , a beírásért meg Killjoyt  egy  láda sör.  

VTomi:
Tudom, hogy nem teljesen aktuális, de most estem neki a Holló-képregényeknek, miután van egy igen kedves hölgyismerősöm, aki vagy 40-szer látta a filmet, és átragasztotta rám a lelkesedését egy picit. (Engem személy szerint a film annyira nem varázsolt el.)
A képregényt tulajdonképpen egyszerre csinálták a filmmel? Nem jött le teljesen a bevezetőből nekem az évszámozás.
Nagyon érdekes - legalábbis számomra - adaptációknál mindig, ha visszaköszönnek a jelenetek. Nagyon más a képregény narratívája, mint a filmé, és a rajzoktól nem mindenhol voltam elájulva (kisebb aránytalanságok, torzságok miatt), de a visszaemlékezéseknél nagyon sajátos hangulata volt a dolognak, szóval nagyon tetszett.
Igazából csak szeretném megköszönni a HálóZsák dolgozóinak, hogy kikerülnek olyan képregények, amikre másképp hiába vadásznék.  

Blixxxa:
Valaki véleményezze már a Pinheadet is, új fordítónk van, valami kis biztatást megérdemelne (ha már a beírás nem is)...

Amúgy TAROT Rulez!!!

Daredevil:
Kösz. A Tarott meg nagyon ász. Jó a sztori meg a csaj is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése