HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (304/398) > >>

Zerit:

--- Idézet ---A kép a házban nem jött be annyira, de a patkányok a falban már konkrétan megragad valami igazán H.P-s hangulatot. brow.gif Azért én inkább ajánlanám a novelláit... nezze.gif
--- Idézet vége ---

oke, akkor nem honositunk tobb lovecraft kepregenyt

Galamb:

--- Idézet ---(Valaki meg tényleg elolvashatná már azt a Pinhead vs. Marshall Law-t. Valaki, aki tőlem eltérően szereti is a horrort...)
--- Idézet vége ---
 Hát én belenéztem, de valahogy nem jött be, főleg a rajzok miatt.  Horrorhoz nekem túl groteszk, paródiához, meg nem elég vicces. De lehet, hogy csak nem vagyok hozzászokva ehhez a stílushoz. Mondjuk azon azért jót nevettem, mikor azt az Amerika Kapitány szerű pasast szedték ki a jégtömbből

mahdi:
Engem a Lovecraft képregények leptek meg a legjobban, hisz eszeveszett nagy H.P fan vaqyok, és mit mondjak, nem kelett csalódnom bennük!!!!  
Teljes mértékben mesteri alkotások, csupán némelyik rajzstílusán válltoztattam volna.

A kép a házban nem jött be annyira, de a patkányok a falban már konkrétan megragad valami igazán H.P-s hangulatot.   Azért én inkább ajánlanám a novelláit...

pepo05:
Szerintem jó helyre írom. Ha nem bocs. Szóval böngésztem az oldalt, és ráakadtam arra a képregényre, melynek neve a Sötétség serege. Láttam, hogy Raimi mester filmjéből készült, amit sosem láttam, de sokat hallottam róla, főleg jó dolgokat, így hát bizakodva vetettem rá magam. Persze az első lelkesedés odáig tartott, hogy barátunk eljutott az 1300-as évekbe. Címszavakban a jellemzők: kiváló rajz, banális történet, tiszta sablon az egész, túl összecsapott. Ráadásul ezek a csontkatonák nagyon bénák. Amikor meg a kovávs bácsi felturbózta a verdát...hát az már tisztán nevetséges. Nem tudom, hogy milyen lehet a film, de ez erősen C vagy inkább D kategóriás filmnek néz ki a képregény alapján. A fordítás jó volt, remekül visszadta a hülye nagyképű amerikai faszfej karakterét, a beírásban is csak 2 hibát találtam.

Ui: Az a fémkéz meg egy nagy vicc volt szerintem, mert ezt nem gondolhatták komolyan, hogy egy páncélból, meg rugókból működőképes kezet lehet csinálni.

freakdavE:
Én is nemrég kezdtem el olvasni a Hollót. Az első négy részen vagyok túl, az új sorozatból. Nekem felülmúlta a várakozásaimat. Nem vagyok nagy horror rajongó de ez a képregény megfogott. Lehet, hogy fúrcsa, de úgy tudom jellemezni, leginkább, hogy "elegáns". Ez a fordításra is vonatkozik.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése