HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Ryder:
Na jövök HZs-ra, láttam a Haláli Hullák Hajnalának borítóját.Úristen mondom, észnélkül kattingatok rá, majd a letöltés gombra.
Teljesen leizzadtam mire lejött, nemis gondoltam volna, hogy eme egyik kedvenc filmemnek létezik képregényváltozata!Hála a HZs-nak és persze Tomgrey-nek most jól megtapasztalhattam ráadásul magyarul!
Szóval maga a képregény:
Már az első képek után átjön a film zseniálsi hangulata, és ez csak fokozódik.Számomra teljesen furcsa volt zene meg szöveg nékül látni (ill. nemhallani).A képek hatására teljesen dejavu érzésem volt, magam előtt láttam a filmet meg minden, amit oly régen láttam már.
Mivel a film és a képregény is komédia, muszály pár szót ejtenem a poénokról is.Sajnálom hogy egy képregénybe nemlehet beletenni az összes poént amit a filmben látni, mien jó lenne is az.Így azoknak, akik nemlátták a filmet, lehet, hogy nemmindegyik poén jön le százszázalékba.Mégegy dolog: a film elején van rengeteg dolog ami a háttérben zajlik mégis lekövetkeztethő belőlük minden.A képregényben viszonylag kevés ilyen volt, mert ugye nemlehet belezsúfolni, megértem én.
A rajzok szuperek.A filmből megszokott karakterekre azonnal rálehet ismerni, ráadásul jókis hangulatot is kölcsönöznek a képregénynek.
Asszem mindent elmondtam ami tőlem telik, nemtudom hogy fogom bírni a következő részig, max jósok kávéval.Nagyon sok köszönet a honosítónak eme zseniális képregényért.Jaaaj mikor lessz má következőőő
Addig megnézem a filmet mert nagyon régen láttam már...
Ja, és hány részes ez a sorozat?
talgaby:
Negyvenedik.
Daredevil:
A Tarot odakint hanyadik résznél tart?
tomgrey:
Hát a drogszlengnek nekem is utána kellett járni, mielőtt bárki rosszra gondil...
Spuri:
Ahogy ígértem, ha ti adtátok a képregényeket, én adom a véleményemet!
A HHH filmet nem láttam, viszont a képregény fergetegesen jó! Dinamikus a történet, dinamikusak az oldalak, és dinamikus a grafika is. Egyszóval nagyon el van találva! Örülök, hogy belefogtatok!
A fordítás jó lett, a külön szlenges kifejezésszótár is tetszett (nem mindenki van tisztában a drog-szlenggel - többek közt én sem), és a beírás is hibátlannak tűnt, bár annyira lekötött a képregény, hogy nem volt időm helyesírási problémákkal foglalkozni
Csak így tovább! Köszi skacok!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése