HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
exOrcist:
A film mégjobb, még tavaly láttam, de mikor néztük haverokkal, majd b*szartunk a röhögéstől..személyes kedvencem az a rész, mikor belelökik a csajt a kiálló csőbe az feláll, erre a faszi automatikusan emeli fel a gépet, hogy lekapja...
kyster:
Haláli hullák. haláli valahogy mindig is bejöttek a poénos horrorok. viszont most meg kell néznem a filmet is. kedvet kaptam.
thx.
Frogen:
A Tarot király, mint mindig. A Haláli hullák és a Fogadós lelke is nagyon ott volt!
tomgrey:
Kösz a figyelmeztetést. Nem bízom el magam. Egyébként is ez volt a huszadik képregény amihez valahogy fűződök és hát eddig vagy 30 kommentet sikerült összeszedni....Összesen.
talgaby:
tomgrey: Még ne örülj, az első számnál mindig így kezdődik, aztán... bár ne legyen igazam. De ha már ennyire lelkes mindenki, csak rákukkantok hétvégén...
Ash: Szerintem jól tippeltél. A képregény eléggé magánvállalkozás szintjén megy még most is. Valószínűleg alkészítették az első sztorit előre, aztán olyan népszerű lett a cucc (értsd: bőven nullszaldó felett), hogy átment ongoingba. Ha megnézed a két átvezető sztorit ez előtt, akkor még egyértelműbb lesz. De később már kicsit jobban odafigyelnek majd (bár már ennél is, ezen is látszik, hogy előre megírt sztori...).
Aki meg az erotikát hiányolja: Nyugi. Még jópár szám kell ahhoz, hogy mindenki levetkőzze benne minden gátlását Addig is olvasgassátok a történetet...
És persze Dórikával együtt köszönjük a lelkesedést, ami ezt a sorozatot kíséri. Reméljük, sokáig így marad
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése