HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (291/398) > >>

Galen:

--- Idézetet írta: Konrad ---Hát én nem leszek rendszeres, aktív "pörgős" fórumozó, de az aktuális olvasási élményem után, véleményezek. Nem leszek hosszú. Általában csak azt olvasom el ami érdekel.
--- Idézet vége ---
Ha olvasol és ennyit írsz róla akkor az nekünk tökéletesen megfelel. Köszönjük.

Konrad:
Hát én nem leszek rendszeres, aktív "pörgős" fórumozó, de az aktuális olvasási élményem után, véleményezek. Nem leszek hosszú. Általában csak azt olvasom el ami érdekel.

Haláli hullák hajnala:
Az elején életszagú volt a dolog, és nem sejtettem hogy mit is akarnak kihozni a történetből. Végülis a történet alapja nem túl eredeti de a feldolgozás tetszik főleg a (helyenként morbid) humora miatt. Szóval jól indul bár ezenkivül nem tudom mi újat fog felmutatni a többi zombi történethez képest, bár lehet hogy csak kiparodizálás lesz az egész. Ha ilyen jókat derülök rajta, és nem laposodik és lesz erőltetett akkor biztos olvasni fogom.

A fordítás és a beírás, mint mindig most is tökéletes, számomra teljesen élvezhető.

Ha hibát lehet mondani akkor azt talán egy volt, amikor a boltban vásárolt és nem vett észre semmit.

Szóval röviden és tömören nekem tetszett, és hálás köszönetem érte!  

Mivel Neil Gaiman is ugyanott található mint az előzőleg olvasott képregény, itt véleményezem azt is.

Valóban lehetne egy mesés történet, nekem a magyar népmesék jutott eszembe, abban is mindig túl járt az ördög eszén a szegény legény. Persze nem ilyen módon, és azért elég bugyuta volt a történet, egyértelműen az erotikára kihegyezve. Ennek jó volt, nem volt túltaglalva és mint mese megállja a lábát, nem volt túlerőltetve. Nem mondom hogy nem tetszett, mert nem lenne igaz.

Ugyanezért is csak a köszönetem fejezném ki.  

freakdavE:
haHA! Hellspawn! Végre újból találkozunk! Most nem menekülsz, letöltöm az 5. részedet is! haHA!

tomgrey:
Millen sztrájk?

Bundy2020:
Könnyen, főleg, ha magyarból vannak   (Megha nem figyelnek oda, miért is tört ki a sztrájk, de ez már mellékes ahogy látom)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése