HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (272/398) > >>

Zerit:
Bundy, tulajdonkeppen ertheto az ellenerzesed a kepregennyel kapcsolatban, azaz nem hulyesegrol hanem masrol van szo
mindenesetre valoban fura, hogy fiatalkoruk milyen konnyen hozzajuthatnak bizonyos konyvekhez... hm, es ez a valosagban is igy van, milyen szerencse hogy a mai fiatalsag nem szeret olvasni

pepo05:
Nost itt a mintapéldája annak, hogy bizony olykor a honosító figyelmét is elkerüli a komment. Még én ösztönöztelek anno az 5. rész elkészítésére, és a kommentet is megírtam.
Itt van  :
hozzászólás 2006.11.1.-12:22
Létrehozva: #137

Mivel ide lett írva, én is itt véleményezem...szóval elolvastam a Hellspawn 5. részét is.
Nagyon tetszeneke a sorozatból a hajléktalan dialógusok, ahogy próbálják a pókolivadékot kötni valamihez, valahonnan származtatni. Aze előző számban nem sok minden történt, de végre kezd beindulni a sztori. A rajz nekem kifejezetten tetszik, én pont azt szeretem benne, hogy sokszor igazán meg kell sasolni a épeket, hogy ki lehessen menni belőle, és a saját fantáziádat is használnod kell. Szerintem nagyon passzol a rajz a képregény "beteg" hangulatához. Egy egy igazán beteg képregény, de számomra az emészhető témából...a művészi megoldások meg ismét nagyon jók voltak. Szóval tetszett, mint mindig.
A beírásban nem emlékszem hibára, szerintem a fordítás is jó volt. Köszönöm!    

Bundy2020:
Úgynézki 8 órából 9 óra lett. Néha megesik nálam  

Akkor kezdem:
Azt mondják fontos az első benyomás. Az elején nem volt jó a benyomásom. Ugyanis az elején máris elkövetik a legnagyobb hibát: amikor az a démon ráveszi a nőt, hogy kezdje el felvágni az erét, nemcsak a vér szentségét gyalázzák meg, hanem az életét is. Ez egy nagyon hívő embernek elég lett volna, hogy mondjon egy csókolomot és továbbáljon, de én továbbolvastam. Kiderül a lányról, hogy egy ringyó. Majd ugyebár megismerhetjük a szüleit, megtudjuk, hogy az apja lelkész (és mint a legtöbb katolikus, mondja csak a magáét, de megmagyarázni nemtudja, és nem tűri, ha valaki szembeszegűl vele). Miután visszatérünk a feltételezett jelenbe, tisztává válik, hogy ez a démon hasonlít Sátánra, de itt jön az első pozitívum amit észrevettem, ugyanis a lány próbál ellenálni. Vissza a múltba, jön a Bibliás trükk. Aha, mostmeg a Bibliát gyalázzák. A megidézésig elolvastam, de ott már annyira hülyeségnek találtam, hogy ott hagytam abba. Elég is volt belőle.

Lehet, hogy túl komolyan vettem, de ha nem vennénk komolyan, most nem nagyon lenne miről beszélgetni

yosha:
Ok VTomi, csak mert tul.képp az a sorozat hozott engem ide.  
Témailag az előző Gyülöllek résznél sokkal könnyebben felfoghato, és eléggé beteg. tetszik hogy olyan émelyitő árnyalatokkal oldják meg a képeket, és van mikor kétszer is el kell olvasni egy részt hogy mindent megérts. Az hogy elgondolkodtató, mint pl. a Bohoc monologjai voltak, legalább 5 jopont. Fasza hogy sokkal emberibb problémákrol szolnak a részek mit az eredeti sorozat. Ez az 5. rész picit szelidebb de legalább annyira komor mint a többi. No, olyan hangulata van mintha egy hulla az orrod előtt gyujtana rá és szétolvadna(ehhe,micsoda hasonlat). Ha már ilyen összesitettben irok az egész sorirol, akkor az első rész beirásai zseniálisak voltak, és fasza hgoy ügyelsz a falon és egyéb helyen lévö feliratokra is. A teljesen saját honositás az az hogy mindenért te vagy a ludas, ugye? Hát ezer köszönet, remélem lesz még...    

VTomi:
Ööö ha lehet egy szerény kérésem, valaki a sok kommentelő közül lenne szíves a kedvemért megnézni a HellSpawnt? A lehető legvacakabb időpontban került ki és egy vélemnéyt se kaptam rá. Köszi...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése