HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
beigli69:
Ezt a Magdaléna minit nem tervezi valaki ??
Nekromanta:
Az eleje nem igazán tetszett (öngyilkolósdi nem a kedvencem ). Viszont amikor pár száz évvel azelőtti dolgok bemutatása következett, onnantól picit kedvesebb lett a szívemnek . Nekem nincs bajom, a többivel (a könyvborító felcserélését nem igazán tudom besorolni a bibliagyalázás címszó alá (mondjuk ha a lapjait használná az idézéshez, oké, de így...)
Csak kötözködésként... (na nem komolyan csak megjegyezném): Katolikusoknál tudtommal a papok nem házasodhatnak, ergo nincs lányuk , lelkész megnevezés viszont ha jól tudom csak a katolikuson kívüli (na jól megaszondtam) keresztény egyházaknál használatos ?
Zerit:
Tud a mai fiatalság olvasni ???
talgaby:
Melyik? A Magdaléna? Neki csak két minije van meg egy közös one-shotja Angelusszal. Inkább olyan felbukkanó szereplő.
Gabe:
Egyik kedvenc Top Cow címem, csak azt nem értem, hogy miért nem csinálja senki a honosítását... illetve le van foglalva, csak hát nem igazán halad a dolog.
talgaby:
Bundy: Hm, akkor szerintem ne nagyon olvasgass Top Cow címeket ezután se, mert a vallási dolgokat elég liberálisan kezelik... (a Magdaléna saját minije pl. 2000-ben leadta az egész da Vinci-kód alapötletét, úgy , ahogy van).
Toody:
Tarot fordítói ismét nagyot alkottak.
Minden elismerésem.
JA, és örülök, hogy újra működik az oldal, véget ért a sztrájk.
Remélem minden jól fog működni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése