HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (257/398) > >>

hegyitomi:

--- Idézetet írta: Troll ---Frissülés:
Haláli Hullák Hajnala #02 és
Aleister Arcane 3/3
--- Idézet vége ---
Merre van? Nem találom.  

Troll:
Frissülés:
Haláli Hullák Hajnala #02 és
Aleister Arcane 3/3

talgaby:
Pedig én csak kedveskedni akartam, és megnyugtatni az esetleg már most akarókat... és így nem kellett volna még sietned sem.
Horror témában az a vicces, hogy egy horror-képregény, amit Gabe-el csinálunk, meg a sci-fi/mindenegyéb-ben landolt (killer7).  De úgy fél év múlva majd kaptok a nyakatokba egy kis vámpírosdit tőlem is.
--- Idézet ---csak a hatodik rész elkészülése után kellene kitenni egyben  Elkrülve az esetleges félbehagyás lehetőségét. Naaaa? Milyen ötlet?
--- Idézet vége ---
Vmi hasonló elven készül most egy mini, meg az Avengers Forever is, kvázi. Lehet, hogy hülyén hangzik, de meg kellene fontolnod (és kirakni jövő Halloweenkor  ).
És nyugi. Mivel én is állandóan cseszegetek mindenkit, ezért természetes, hogy az emberek visszacsesztetnek. Az élet nagy körforgása.

killjoy:
Ugyan, hagyd! Amíg ő csak egy Tarottal tud támadni horror témában :DDDDDDD

Talgaby! Nehogy mellre szívd! Ahogy én sem veszem fel a te szúrkálódásodat, offkóz!

De azon filózom, ha már Talgaby így temeti a dolgot, akkor tényleg csak a hatodik rész elkészülése után kellene kitenni egyben  Elkrülve az esetleges félbehagyás lehetőségét. Naaaa? Milyen ötlet?

tomgrey:
Mér' bántjátok szegényt? Örüljetek, hogy újra dolgozik...    flap-flap nyelvcsattogás...szürcs-szürcs

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése