HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
exOrcist:
Aleister Arcane 3. rész: Ebben a részben kevesebb volt a külső nagy képek száma, de azért még így is volt pár nagyon jó rajz benne. A korábban már vitatott hidegvér dolog tényleg gagyi, de szerintem a mű önmagát parodizálja, elvégre ez egy trash-horror paródia, annak minden kliséjével. A beírás korrek munka. A fordításnál pedig meg kell említenem a 6. oldalon található " ACSARG!!! " beszólást, amin többet röhögtem, mint a lezáró epizódon magán. Summa Summarum: Még mindig igényes képekkel tarkított, paródia. Köszönet a lefordításáért.
Bundy2020:
Aleister Arcane 3
Tetszett a befejező történet. Speciel engem nem zavart a gyerekek hidegvére, ilyen helyzetben nem is tehettek volna jobbat. Bár azon majdnem felnevettem, amikor meghalt az ablaknál álló gyerek, és Aleistert jobban gyászolták elötte, mint őt . Összességében igencsak tetszett, kössz a fordításért és a beírásért.
majominia:
Húúúús...
A Haláli hullák 2 nagyon pojjjén...
Az Alister 3-ban viszont engem is zavart a gyerekek hidegvére... Ennek ellenére nagyon jó kis képregény.
Konrad:
Arcane 2-3
Bevallom nem egészen erre számítottam. Illetve számomra igencsak lecsökentette a mű
kezdeti hatását a gyerekek viselkedése. Kicsit hiteltelen volt számomra az a hidegvér
ahogy kezelték a helyzetet. A vége pedig az a tipikus happy end, hát . Remélem
nem baj hogy ezt elmondtam.
A beírás a fordítás és, ami miatt különösen megfogott, a rajzok azonban tökéletesek voltak!
Köszönet érte!
Haláli Hullák Hajnala 2
Ez hozta az első rész tartalmi színvonalát. Morbid humor és még mindig a Winchester a cél!
A fordítás és beírás most is tökéletes itt is. Köszönet ezért is.
Troll:
A főoldalon.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése