HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Galamb:
Hűű a Haláli Hullák hajnala marha jó! Főleg az a hatalmas naivitás, ami benne van: Kinyirni a mostohafatert, aztán irány sörözni. A fordítás is szuper! Köszönöm!
beigli69:
Aleister Arcane 3.
Számomra tökéletes (még a befejezés is ) Nem olyan Happy End ez azért. Jó-Jó nem egy Lovecraft féle főhős begolyózi típusú, de jó ez.
Ismét egy festményorgia.
Gyerekek túl higgadtak ? Nem siratták meg a társukat ? Eleve egy olyan "gyerek"csapat (gyerek? mit nevezünk gyereknek, a kedves szülők is eléggé gyerekesen viselkedtek) akik imádják a horror sztorikat, tehát eleve picit immunisak lehetnek az efféle dolgokra, főleg hogy az egyikük még ebben a helyzetben is ijesztgeti őket
Amúgy meg nem törvényszerű hogy a fiatlabb emberek ijedősebbek.
Hogy a szülők csak simán elfogadják, mit tettek ? Nekem inkább úgy tűnt hogy vagy nincsenek képben, vagy teljesen le vannak blokkolva (egyébként valószínűnek tartom hogy mindenki az eredeti beállítottságának megfelelően reagált, miután magához tért = a rendőr is automatikusan a fegyvert használót tartja "rossz fiúnak")
Fordítás, beírás ismét hozta a jól megszokott formáját... Magyarul TÖkÉLLLETESSSS! (Köszönet érte ! )
Az egyik kép amin a fejsze átszakítja az ajtót egy picit a "Ragyogás "című filmre emlékeztet.
Blixxxa:
Hát... köszönjük a véleményeket. Valóban vannak jobb Niles történetek, de nekem valahogy ez tetszett meg. De ne aggódjatók... Lesz még itt jobb is. A karácsonyi csomagba nagyon jó kis képregényt tartogatok nektek. Igaz nem Niles-t, de ütni fog (remélem).
killjoy:
Aleister 3.
Háááát... Valahogy ettől féltem. Nem volt rossz összességében, de nekem egy 30 Days-féle kevésbé happy endes befejezés jobban bejött volna. Az rendben van, hogy a gyerekek (mármint egy részük) megúszták, de hogy az összes gonosz szülő is visszaváltozott és hirtelen mindannyian fel is fogták, hogy milyen csúnya dolgot tettek régen. (A lövöldözős apukát kivéve, persze.) Háááát... Azt kell mondjam, hogy ez a történet két és fél részig nagyon jó volt, de Niles ezt a befejezést egy picit elszúrta. (Na jó, a diliházba jutott szülők nem olyan happy, de valahogy nem az igazi.
Bár lehet, hogy megvan az oka is!!! Valszeg ő is a Zsákon találkozott először a történettel és ő is azt hitte, hogy van még egy része szépen lezárni a sztorit. De aztán kiderült, hogy csak három részes lesz a képregény, így kb. 25 oldalra való szkript mehetett a kukába. Ez egy amolyan "vágott változat" De majd jön DVD-n a rendezői verzió négy "lemezen"
A honosítással viszont semmi problémám nem volt. Szép munka, talán egyedül a végén lévő TV-s képnél a magyar cím kiírása nem volt túl szerencsésen megoldva. Nagyon látszik a narancsos "négyszög". Egyébként minden más rendben volt. Nálam kizárólag a befejezés miatt lett ötös alá.
Konrad:
--- Idézetet írta: exOrcist ---Aleister Arcane 3. rész: Ebben a részben kevesebb volt a külső nagy képek száma, de azért még így is volt pár nagyon jó rajz benne. A korábban már vitatott hidegvér dolog tényleg gagyi, de szerintem a mű önmagát parodizálja, elvégre ez egy trash-horror paródia, annak minden kliséjével.
--- Idézet vége ---
Nekem nem tűnt paródiának. Biztos hogy az?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése