HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Marci:
Ragadozók
Véleményem szerint a HZS dolgozóinak egyik legjobb választásával álltunk / állunk szemben.
Nagyon tartalmas anyag, mind a honosítói munkát, mind magát a művet beleértve.
Kiválasztása nagyon jó ízlésre vall.
Azt hiszem még egyszer elolvasom, így egyben valamennyi részt. A történetet talán picit katartikusabban zártam volna le a saját szám íze szerint, a két főhősről bevágott kockák az utolsó oldalon nem durrantak valami nagyot, még egy oldalt rájuk lehetett volna áldozni. (Meg kell jegyeznem, Camilla és Drago sokkal közelebb álltak a szívemhez, karizmatikusabbak voltak mint Akeba és Vicky, persze ez ízlés dolga).
Csillagos 5-ös HZS!
Sepi:
Egyébként én is elolvastam a Tarot-ot, és eddig ez volt az első. Most már értem mit szeretnek benne annyira az emberek. Tényleg nagyon jó volt és izgalmas, és a látványvilágra pedig már nincs is jelző. Köszi szépen Dórika, talgaby, Troll.
freakdavE:
Akkor én most elolvasom mind az összes Ragadozók-at.
Aztán majd jól megvéleményezem.
Galamb:
Tarot: a két oldal lehetséges felcserélése nekem is feltünt. Amúgy szerintem a honosítás kiváló munka, kötekdeni csak a rajzok miatt tudok: 1. Elég furcsa, hogy az egyik képen direkt elfedi a haj a melleket, aztán a következőn meg szépen látszik minden, aminek kell , utána meg megint "szűzies" hajtakarás jön. Meg mondjuk az is elég röhöjes volt, hogy Jonnak a csata közepén az a legfontosabb, hogy visszakösse a maszkját!
De ezen kívül tetszett! Köszi szépen!
Ui: Ha Tarot megtagadja bármelyik szeretőjét, akkor megtagadja önmagát dolog igen érdekesen hangzik!
Blixxxa:
Szívesen, gyerekek... Jövőhéten Warhammer Monthly-t kaptok...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése