HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
inferno:
Köszönet a Ragadozókért, remek képregény. Bár nem ilyen befejezésre számítottam, de egy nagyon jól sikerült darab.
Ja és a békás jelenetet én is kiemelném, óriási!
Köszi még1x, Blixxxa!
yosha:
No! A Ragadozók egy zseniális képregény. Igaz, ez a negyedik rész teljesen a lezárása a legtöbb szálnak, és még csak nem is olyan hirtelen, ahogy a jo sztorikat el szokták rontani, hanem szépen, kigondoltan történik minden. Bejött. Nagyon ám. Néhol picit Blade-es volt, de pl. mikor a kopasz ürge meghalt, és a békák előjöttek, az nagyon ott volt. Camillát meg lehet sajnálni mert jó bige volt.
Odáig vagyok meg vissza, egy élmény volt. Köszönöm néktek.
yosha:
Höhhhöj! Ennyi mindenféle furcsa cicis dógot meg nőfélét, mint ebbe a tarotban még nem láttam. Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy Balen már unja egy picit és néha ugy összecsap egyegy figurát, de ez van.
A sztorinak a tulvilági ide-oda rohangálós, minden oldal más helyszin és óriási talányok jönnek része nem jött be annyira, de az avalonbeli dolgok, hogy hgoy ki akarják rakni Jont, na az fasza volt. Zsir ahogy azok a sárkányok kinéznek. Akármelyik formában is...
No, de van benne hiba is:
5. oldal: van egy sárga szövegdoboz, benne teljesen más fonttal egy sor duma, na ott az É betü helyett ? van. Nomeg! Furcsa csavar a sztoriban, lehet hogy ugy van, de lehet hogy észrevettem valami orditó hibát: 8-9 oldal erőssen fel van cserélve.
Mindenesetre köszi, kezd jo lenni a sztori meg a cicik is, ghehe.
Didi-duda-dib-dudap...
Blixxxa:
Hűűű... Tarot néni bevillant...
Troll:
Frissültünk
Ragadozók #4
Tarot #10
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése