HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (221/398) > >>

talgaby:
Nevek és címek tekintetében sajna közel sem vagyok olyan kreatív, mint kellene. Az ilyen ötleteket várom mindig szívesen. A Halá-Lilla pl. kifejezetten kedves. Ha felbukkan még vha, lehet, hogy átnyergelek erre.

yosha:
Merry-Death... Ha nem ragaszkodunk annyira a fordítás hitelességéhez, márpedig miért is, akkor lehetne mondjuk HaláLilla... vagy Haláli Mari (hehe, ez rossz).

Amugy meg tényleg nem számít, jo ez igy is. A lényeg érthető volt. Há nem?

talgaby:
Hm, igaz, azt a felkiáltást lehetett volna kicsit jobbá is tenni... azt hiszem, ennél a résznél kivételesen el voltam maradva és kicsit sietősen fordítottam...
Merry-Death... hát, sokat gondolkoztam azon a szójátékon, de semmi épkézláb nem jutott eszembe...

Thakan:
Köszi a Tarot honosításokat! Tökjó a fordítása ennek a lehetetlen szövegnek, élmény olvasni.

Két helyen nem tetszett. A 11.számban Tarot felkiáltása, hogy "Nem bukok el" - ez így olyan szerencsétlenül hangzik egy ilyen erejű boszorkánytól -, és a végén az a Merri-death-es szösszenet, a szójátékokat nem sikerült átültetni magyarba. De nem számít, amúgy is butaság... spooky sweet skully sox x_X

Még egyszer köszönöm

hobagoly:
Köszönöm a tarot új számát!!! Ez a képregény nagyon jó!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése