HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Daredevil:
Egyre jobb a Tarot. Köszi a honosítást srácok.
Galamb:
Sajnos kevés időm van, mert tanulni kell (hogy a boszorkák átkozzák meg a ZH-kat), úgyhogy csak annyit írnék, hogy köszönöm. Mondjuk Raven megtérésében én sem hiszek. Az utolsó oldal szerintem elég fárasztó volt, de mindegy.
talgaby:
Ó, van egy olyan érzésem, hogy fog akkor még neked meglepetéséeket okozni ez a sorozat. Főleg Raven Hex dolgában.
A kitakarások a jelek szerint teljesen random módon vannak a történetben, az elején lévő képeket nagy többségben kitakarja Balent, aztán javarészt meg nem, bár néha rájön az ilyen álszemérmesség.
Ó, és igen, *mindent* meztelen női alakok képében rajzol, ezt majd két szám múlva lehet látni, mikor a termékenység ünnepe lesz. De előtte még teszünk majd egy kis kitérőt.
Ja, és a végén az Holly Golightly saját kis szösszenete volt, csak a színekért nem ő a felelős benne. Hasonló kis egyoldalas, mint ami a Street Fighterek végén is vannak Rey-től.
yosha:
No ez is megvan! Reméltem hogy nem megy el a tekintetem MELLett...
Megvan a kard, ujra él a csaj, mindeki örül, mindenki k...
Elég meghatóra és hollywoodiasan poénosra sikeredett ezen szál vége, persze most valaki elhiszi hogy Raven átvált jóba? Ehh, ahhoz nem elég rózsaszin a bőre:)
Kedvencem az első oldali kép, a két kis kő amely a mellbimbókat takarja, csak tudnám minek, mert később aztán ott van a dekoltázs ténylegesen odarajzolva, de húú meg háá. Főleg mikor az óriás ördögcsajszi mellbimbóján áll a kedves Tarotunk.
Tudtam én hogy jó csajok a VÖRÖS bigék, hehe.
E-MELL-ett másik kedvenc a rák-csajszi az 5. oldalon. No, az duuurva, vajon ez a Jim Balent még egy franciakrémest is nő képében ábrázolna? Biztos mozgalmas élete van nők terén... És akkor mi meg itt sóhajtozunk a gép előtt..
A végén meg az a hadoválás a belső fényről, olyan jol hangzik, de nem mond semmit... főleg Raven habogása róla... az ugy nem kellett volna oda sztem.
Node ezen szál lezárásával értelemszerűen egy újabbat kellene nyitni, tehát kiváncsian várjuk, mit hoz a jövő. FeleMELLő szórakozás volt.
"Agy helyett magad MELLe..." - na vajon kitől idézet? Hát a BIKINI.
MELLesleg az az egyoldalas bigyó az miaz? Grafikailag olyan Xiaolin Showdown, érdekes volt látni hogy ilyen is van...
Köszönöm, köszönöm és MELLékesen köszönöm....
SithLord:
Üdv! Köszönöm az új TAROT #11-et! Köszönet talgaby és Dórikának!! Az ERŐ legyen veletek!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése