Szerintem 1 hónappal ezelőtt senki se tartotta reálisnak a TCW folytatását.
Na ebben az egyben egyetértünk Szerintem se lenne semmi értelme, legfeljebb akkor, ha J.J. rendezné. A távolabbi dolgok szerintem nagyban függnek a mostaniak fogadtatásától is. Ha jól tudom, a spinoffok helyzete is bizonytalan. A Resistance sorozattal minden rendben lehet? Csak mert 2 hónap múlva premier, és nemhogy előzetest, de hivatalos képeket se láttunk még.
Hááát... de ott tudtad, hogy van készítői szándék arra, hogy valamilyen formában elmeséljék... ráadásnak mégha magát az eventet nem is - Siege of Mandalore - mesélték el eddig, utalásokkal szépen körvonalazták...
Ezt nem egészen értem... mármint úgy magában 1 X. résznek nem lenne értelme egy X-XII-nek simán
Rendezőnek meg igazából az eddigiek közül Rian Johnson vagy JJ bármikor jöhetne, de reménykedem benne, hogy valamikor ráéreznek a rendező választásra, mert bár időben észbe kapnak ahhoz, hogy mi ne maradjunk hoppon, de azért a Solo esetén a marketingidő nagyját és vele együtt a bevételt bukták...
Az az egész egy felfújt kacsa volt, később nyilatkozták, hogy minden oké a be nem jelentett projektekkel
Ahogy levettem a Disney szándékosan áldozta be a Solo bevételét (nem engedték, hogy itt is csúsztassák a premiert, megkapták a plusz pénzt az újraforgatásokra, illetve nem kaptak kiemelt marketinget, amivel a forgatással elvesztegetett marketing-időt behozhatták volna - és igen ennyit számít a marketing) annak érdekében, hogy a Lucasfilm orrára koppintson a csúszó premierek és a menesztett rendezők miatt... itt egyedüli valós hátulütő az lehet, hogy mostantól csak harcedzett rendezőket keresnek, ami nem rossz rövid távon, de látva, hogy az MCU mennyit profitál a tehetséges, de viszonylag ismeretlenebb rendezőkből valahogy találni kéne egy arany középutat...
Nem tudom... lehet a TCW 10. évfordulúja miatt az SDCC-n inkább azt tolták nem akarták egymás nyakára rakni a kettőt... most meg mire lefutott nagyjából jött az EP IX forgatás megkezdése... szóval hamarosan jönnek majd az infók