HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

zoli fura kérdései

<< < (13/32) > >>

zoli:
Üdv, Nem sokat tudok az Avengers Arénáról . Csak az amit félig meddig hallottam róla. Hogy a  gyilkolászda    :violent: rohadék  tulaja,   összegyűjt különféle szuper képességű fiatalt ,és harcoltatja őket .Miért nem fognak össze ellene, és intézik már el végre  :headscratch:
. Kösz.  U.I.  Hm Nem tudom meddig maradhat a Dark Hore-nál, gondolom addig amíg más cégeknek  sikerül a  jogokat megszerezni {hm pl többet kínál érte} A Star Wars { és  a Star Trek is} megfordult már több kiadónál is

talgaby:
Igen, abból volt a játék.

matrixhv:
Köszi, Talgaby.
Kicsit utánaolvastam.
Vetekedett a DC-vel és a Marvellel? Nem semmi.

Úgy látom voltak licenszeik, a játékiparból: Mario, Zelda, Turok.
Shadow Man: most is fut náluk. A képregény volt hamarabb. Ebből készült a játék? Csak a neve ismerős... az Acclaim adta ki.

zoli:
Üdv,Köszönöm. :worship:

talgaby:
A Valiant sose lesz már olyan, mint régen. A vicces az, hogy ha anno nem adják el az Acclaimnek, akkor könnyen lehet, hogy ma az egyik, ha nem a legnagyobb amerikai képregénykiadó lenne, mert a kilencvenes években tényleg a Marvellel és a DC-vel vetekedett. Erre mára alig páran emlékeznek, itt, Európában meg szinte senki se tud róla, pedig tényleg így volt. Valahogy sokkal jobban megmaradt a köztudatban a rossz, vagyis a korai Image.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése