HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

zoli fura kérdései

<< < (12/32) > >>

matrixhv:

--- Idézet ---Úgy emlékszem, már volt hír a szerződés pár éves meghosszabbításáról – mármint hogy már aláírták –, de ebben nem vagyok tökéletesen biztos. Abban viszont igen, hogy nem kerül el. Sem ez, sem az összes többi eladott licenc.
--- Idézet vége ---

Amúgy egyetértek veled, és logikus amit mondasz. Egy teljesen jól működő gépezet van (képregények,  könyvek, stb.) a licensz díjat úgyis kapják, és nem kell energiát ill. pénzt beleölniük ezeknek a prodoktumoknak az előállításába.

talgaby:
Úgy emlékszem, már volt hír a szerződés pár éves meghosszabbításáról – mármint hogy már aláírták –, de ebben nem vagyok tökéletesen biztos. Abban viszont igen, hogy nem kerül el. Sem ez, sem az összes többi eladott licenc.

matrixhv:

--- Idézet ---Az animációs sorozat más. Azt a Lucasfilm maga csinálta és így került a Disneyhez. Az SW képregények egy külső licenc, és semmi okuk nincs arra, hogy lecseréljék… de nem is fogják.
--- Idézet vége ---

Köszi.
Régebbi hírben olvastam, hogy a felvásárlás miatt nem lehet tudni... akkor azóta gondolom megerősítést nyert, hogy a Dark Horse-nál marad. Elnéztem a DH honlapjára, és februárig vannak betervezett képregény megjelenések rajta, szóval minden rendben.

talgaby:
Az animációs sorozat más. Azt a Lucasfilm maga csinálta és így került a Disneyhez. Az SW képregények egy külső licenc, és semmi okuk nincs arra, hogy lecseréljék… de nem is fogják.

matrixhv:
Zoli: úgy értettem a kérdést, hogy a Disney a tulaja a Marvelnek és nemrég óta Lucas birodalmának és a Star Warsnak is. Miért tartaná meg külsősnél a képregényt, ha a Marvellel is megtudja csináltatni?
A Clone Wars rajzfilmsorozatnak is véget vetettek, és már készül az utódja, amit házon belül, Disney csatornán fognak adni úgy tudom. Ja és több elkészült részt le sem adhattak a jelenlegi csatornán.

Igazad van, több kiadót is megjárt, mint a Star Trek vagy a Transformers.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése