HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
zoli fura kérdései
zoli:
Üdv,Kösz. Lehet tényleg felváltva hordják. Mert az Adatbázis szerint ő Flash szomszédja és tanítványa . Egyszer Flash, mint tanár, utána Mánia mint a tanítványa. ;) Kösz U.I. KÉRDÉS, Mikkor zakkant meg Phill Urlich, hogy ö lett a az újabb Vészmanó.
talgaby:
Lehet, nem egy időben. Vagy nem ugyanaz a szimbióta.
zoli:
Üdv, Hm.......most már tényleg nem értem. PL A Venom #4O-#42ben is Flash-en is, és társán Mania-n is :nemtudom: a Venom szimbiota VAN :headscratch: :blink: hogy lehet ez { Egyszerre kettő személyen UGYANAZ a szimbiota }
zoli:
Üdv,Köszönöm , hű de sok szimbióta akik ráadásul, mindig új és új gazdatestre vándorolnak . És úgy látszik hogy, a személyiségük függ a hordózó tulajdonságaiktól. Kösz. :worship: U.I. Találtam egy vicces rajzot, ahol Venomot ölelgeti Vérontó, és Toxin. És azt mondják neki ˝ Apa, nagypapi ˝ ; D .Ha jól tudom, a Venom szimbióta volt már Skorpión, és Fortunáton is. Egy más után. KÉRDÉS, DE...Hogy lehet pl a VENOM # 32ben ahol Eddie és Flash találkoznak{ mintha } MIND A KETTŐN. A Venom szimbióta lenne ,egyszerre. Akkor hogy is van, most ez. { Mert ugye először Péteren volt, utána Eddien, aztán Fortunáton, Skorpión, majd Flashen,vagyis HA , Brockon is és Flashen is a Venom szimbióta van\volt , a találkozásuk kor is kb ez volt a helyzet [ vagy nem ; } ] Nos hogy is volt ez } Kösz.
matrixhv:
--- Idézet ---A szimbiótákról a 101 földönkívüli fajban és a Pókfej 2.0-ban is írtam.
--- Idézet vége ---
Tényleg, köszi. :worship: Olvastam őket, csak régen. Akkor innen rémlett 1-2 dolog.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése