HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

zoli fura kérdései

<< < (6/32) > >>

zoli:
Üdv,Kösz. Lehet tényleg felváltva hordják. Mert az Adatbázis szerint ő Flash szomszédja és tanítványa . Egyszer Flash, mint tanár, utána Mánia mint a tanítványa.  ;) Kösz U.I. KÉRDÉS, Mikkor zakkant meg Phill Urlich, hogy ö lett a az újabb Vészmanó.

talgaby:
Lehet, nem egy időben. Vagy nem ugyanaz a szimbióta.

zoli:
Üdv, Hm.......most már tényleg nem értem. PL A Venom   #4O-#42ben is  Flash-en is, és társán Mania-n  is  :nemtudom: a  Venom szimbiota VAN   :headscratch: :blink:  hogy lehet ez     { Egyszerre kettő  személyen UGYANAZ   a szimbiota }                                                                                                             

zoli:
Üdv,Köszönöm , hű de sok  szimbióta  akik ráadásul, mindig új és új gazdatestre vándorolnak .  És úgy látszik  hogy,  a személyiségük  függ a hordózó tulajdonságaiktól. Kösz.  :worship: U.I. Találtam egy vicces rajzot, ahol Venomot  ölelgeti  Vérontó, és Toxin. És azt mondják neki ˝ Apa, nagypapi ˝   ; D .Ha jól tudom, a Venom szimbióta volt már Skorpión, és Fortunáton is. Egy más után. KÉRDÉS, DE...Hogy lehet pl a  VENOM # 32ben  ahol Eddie és Flash találkoznak{ mintha } MIND A KETTŐN. A  Venom szimbióta lenne ,egyszerre. Akkor hogy is van, most ez. { Mert ugye először Péteren volt, utána  Eddien,  aztán Fortunáton,  Skorpión,  majd Flashen,vagyis  HA ,  Brockon is és Flashen is a Venom szimbióta van\volt ,  a találkozásuk  kor is   kb ez volt a helyzet  [ vagy nem  ; }  ]  Nos hogy is volt ez  } Kösz.

matrixhv:

--- Idézet ---A szimbiótákról a 101 földönkívüli fajban és a Pókfej 2.0-ban is írtam.
--- Idézet vége ---

Tényleg, köszi.  :worship: Olvastam őket, csak régen. Akkor innen rémlett 1-2 dolog.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése