HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
zoli fura kérdései
Ben Reilly:
A szimbiótákról a 101 földönkívüli fajban és a Pókfej 2.0-ban is írtam.
matrixhv:
--- Idézet ---Steve Rogers halálakor jól megírták, hogy Bucky átveszi a helyét. Egy történetben Wolverine utalt rá, hogy Spideyre is (aki akkor még felnőtt volt, tanár és házas) vár Cap öröksége. Aztán mindent visszacsináltak. Steve visszatért, Bucky meghalt, Spidey meg megint kölyök lett (felelősség és feleség nélkül). A Marvel egyébként itt a DC örökösödési módszerét próbálta követni, ahol az eredeti szuperhősöket esetenként felváltják az utódaik. Hal Jordant a később Zöld Lámpások, Zöld Íjászt a Vörös Íjász s így tovább. Csak ott is mindig visszahozták az aranytojást tojó tyúkot.
--- Idézet vége ---
Köszi.
A DC számomra eléggé kaotikus. Nyilván mert 2-3 alap karaktert ismerek behatóbban (Batman, Superman)... de DC karakterlapokból láttam, hogy sok figurából volt már egy raklapra való. Pl.: Flashből is, meg Clayfaceből, stb.
Én nem tudom mi folyik az elmúlt években, néha újság ismertetőt, meg fórumot olvasok, kb. ennyi a tudásom az elmúlt x évről.
A múltkor olvastam, hogy már van Red Hulk, Red She-Hulk, Wolverine-nek fia van, meg Batmannek is, stb. Szóval rendesen levagyok maradva.
Zoli: ez a szimbióta dolog sem egyszerű. http://marvel.wikia.com/Symbiotes Csak nézek, mi van. :) Venom, Carnage világos, Toxinról is olvastam már. Meg még párról akiket az Élet Alapítvány klónozott. De ez a lista hosszabbnak tűnik.
zoli:
Üdv, Köszönöm a válaszokat. Most néztem át a Venom sorozatot. Hát.......hm, van benne néhány érdekes dolog. ;) pl Venom Klón, Mánia nevű újabb színbióta,stb. Brock-on , volt már a Venom, az Antivenom, és a Toxin színbióta is. Kösz
Gorgonita:
Steve Rogers halálakor jól megírták, hogy Bucky átveszi a helyét. Egy történetben Wolverine utalt rá, hogy Spideyre is (aki akkor még felnőtt volt, tanár és házas) vár Cap öröksége. Aztán mindent visszacsináltak. Steve visszatért, Bucky meghalt, Spidey meg megint kölyök lett (felelősség és feleség nélkül). A Marvel egyébként itt a DC örökösödési módszerét próbálta követni, ahol az eredeti szuperhősöket esetenként felváltják az utódaik. Hal Jordant a később Zöld Lámpások, Zöld Íjászt a Vörös Íjász s így tovább. Csak ott is mindig visszahozták az aranytojást tojó tyúkot.
matrixhv:
Gorgonita: A Farscapeből számomra Ka D'Argo halála volt a legmegdöbbentőbb. Egyetértek azzal, amit mondasz.
Ben Reilly: jók a képek, köszi. Mondjuk nem feledkezhetünk meg a felrobbanó panelek stb-k áldozatairól sem. De tény, hogy a biztonságiaknál a legnagyobb a ráta. :)
Igen, a Marvelnél én sem tudom felkapni a fejemet arra, hogy meghal valaki... na és? Egyvalaki jutott eszembe, aki semmilyen formában nem támadt fel (se klón, se semmi): Peter Parker Ben bácsikája. Na, az öreg meghalt. Meg Jean DeWolff is halott.
Manapság meg halott lesz 1-2 évig bárki, majd visszahozzák. Ki a csúcstartó? Jean Grey? :) Most él, vagy halott? Hanyadjára? Sőt, ahogy láttam, kapinak az újságja sem szűnt meg közben, pedig halott volt. :)
Így elvan bagatellizálva az egész. Na de ki olyan hülye, hogy végérvényesen kinyírja az egyik népszerű figurát, és később nem lesz támasztja fel? Itt most szerkesztőkre gondolok.
Azért a Marvelt hangsúlyoztam ki, mert jobban ismerem, mint a DC-t. Persze a DC-seket sem kell félteni, gondolom.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése