HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
talgaby:
Amiket hiányolsz, a hírben is említett Pókfej lexikonban voltak.
zukaru:
pókfej 2.0
Köszönöm!
Szép és tartalmas munka !
Olvasmányosan megírt és szép képekkel tele tűzdelt hangulatos kötet!
Pár dolgot hiányolok belőle! Értem én hogy nem kerülhet minden bele és a pókfejlexikont se olvastam de ha már ilyen hosszú lett és a venom összes is bele fért hozzácsaphattátok volna az alábbiakat is.
Ha már a bevezető olyan szépen rá világított az emberi oldalára is akkor hol a pókember ember része?
A családtagok a barátok, barátnők, az emberi ellenségek (J.J.J.)vagy a többi póknő!
Ha ez ténylegesen az általam nem ismert pókfej lexikon fojtatása akart lenni akkor elnézést, bár ekkora terjedelemnél (és más kiadónál) , illetve rajongói munkánál érdemesebb lett volna egy teljes és különálló könyvet készíteni (főleg ha az első kötetet nem kerülhet ki az oldalra)!
Még egyszer köszönöm és tisztelem a munkátokat de így erősen féllábúnak és félszeműnek érzem!
Sepi:
Az tény, hogy jó rajzok, mindig igyekszem olyanokat összeválogatni amelyek elég mutatósak. De sajnos kiadni nem lehet, pont a te általad említett akadályok miatt. Maximum nem hivatalosan, de az meg rengeteg pénz, és sajnos közel sem biztos, hogy visszajönne, mert akkor max rendezvényeken lehetne árulni. De ha egyszer nyerek a lottón, akkor még bármi előfordulhat... :brow:
zoli:
Üdv,hm...ha Sepi alkotásait kilehetne adni nyomtatásban ,szerintem nagy sikere lenne ;). Persze ahhoz kellene pl az alkotók hozzájárulása is, meg különböző engedélyek . De szerintem egész színvonalas munkák. Meg állnák magukat a piacon is ;)
Genzo:
Nagyon szívesen, örülök, ha tetszett! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése