HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
Drake:
Nem tudom, a Marvel meg a wiki-je mit ír, de mivel nemrég olvastam újra a történetet Clayton Crain miatt, így ezért írtam.
talgaby:
Akkor ez eléggé el van… szóval se a Marvel, se a wikije, se a fan adatbázis nem írta jól, mert a kiadványban szereplő szövegek 95%-ban ezekből vannak.
Drake:
Tényleg nagyon jó kis összegzés :worship:, jó volt olvasni, nem is tudtam, hogy ennyiféle külön Pókember van. És az is újdonság volt számomra, hogy a régi nagy ellenségek már egészen a sorozat elején, az első számokban feltűntek.
Viszont a Toxin-ról szóló rész nem pontos: Patrick kisfia a történet elején még az anyja pocakjában van :), Vérontó nem ejti túszul Ginát (hanem belöki a lépcsőházba), akit nem a Fekete Macska, hanem Pókember ment meg. Egyébként a támadásnál Venom és Pókember van jelen. Fekete Macska úgy kerül a képbe, hogy ő menti meg Patrick-et Vérontótól, amikor az elrabolja otthonról, és ezért fordul később hozzá (meg azért, mert felismeri egy rabláskor rögzített videofelvételen).
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: zukaru - 2013. Február 17., 00:27:10 ---
Még egyszer köszönöm és tisztelem a munkátokat de így erősen féllábúnak és félszeműnek érzem!
--- Idézet vége ---
Köszönjük az észrevételt, de ahogy már előttem is mondták, ez a kiadvány azért készült, hogy az első részt kiegészítse. Javaslom rendeld meg a kiadótól az első részt, 2-300 Ft-os tétel, nem vág földhöz senkit és rendkívül informatív, tudom, hiszen abba is dolgoztam. :) Ha a kettőt elolvassátok, nem marad fehér folt. Úgy tudom Harza Tominak korlátozott példányszámban van még belőle, szóval uccu neki.
Galamb:
Én is köszönöm!
Nagyon informatív a kiadvány, nem olvastam még el az egészet, csak szemezgettem belőle, de nagyon tetszik. Viszont Kraven szwsz nem azért lett öngyilkos, mert "megalázó vereséget" szenvedett Petertől, hanem mert úgy érezte, hogy bebizonyította magának, hogy jobb Pókember, és már nem volt miért élnie.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése