HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
Nitro:
Hehe, szerintem te még nem is éltél, amikor Móka Miki előhívta a versmondólányt annak idején.
Hachier:
--- Idézet ---A borító nagyon komoly lett... Eszméletlenül tetszik. Saját, vagy segítséggel született?
--- Idézet vége ---
A háttér nem az én munkám, de azért is megdolgoztam tisztességesen. A többi része mind saját.
--- Idézet ---A képek zseniálisak, néha talán kicsit pixelesek, de kit érdekel...
--- Idézet vége ---
Igyekszem majd javítani rajtuk, én sem vagyok minddel megelégedve. De egyre jobban be tudom már lőni a képméretet, hogy ne legyen kockás.
--- Idézet ---Amikor kinyitja az ajtót és ott a ruha én kiretusáltam volna a "fejillesztés helyét" de ez csak az én hülyeségem, így is király...
--- Idézet vége ---
Gondolkodtam rajta, de elvetettem, de elhet, hogy átgondolom mégegyszer...
--- Idézet ---Amikor a nő megjelenik az asztalon, nekem a versmondó lány ugrott be.
--- Idézet vége ---
Versmondó lány?
--- Idézet ---A történet követhető, rengeteg a szöveg.
Nem tudom mennyi munka lehet benne, de én azt mondom megérte. Legalábbi nekem nagyon tetszett.. jöhet a következő.
--- Idézet vége ---
Köszönöm. Igyekszem... Bár elkezdtem párhuzamosan egy fantasy képregényt is fotózni... A spec effeketeket azonpróbálgatom ki...
Troll:
A Témában frissülés történt - Zenit és Nadir 2. fejezet
regnar:
És ahogy az lenni szokott ha Troll az mondja jön akkor jön is
Zenit és Nadír 2.
Az államat szedegettem fel a földről olvasás közben. Az első sem volt rossz, de ez
A borító nagyon komoly lett... Eszméletlenül tetszik. Saját, vagy segítséggel született.
A képek zseniálisak, néha talán kicsit pixelesek, de kit érdekel Nagyon együtt van az egész, szerintem.
Amikor a nő megjelenik az asztalon, nekem a versmondó lány ugrott be.
Az űrös képek, főleg az első nagyon tetszett.
A különböző effektek, rávetítések nagyon királyak
Amikor kinyitja az ajtót és ott a ruha én kiretusáltam volna a "fejillesztés helyét" de ez csak az én hülyeségem, így is király...
A történet követhető, rengeteg a szöveg.
Nem tudom mennyi munka lehet benne, de én azt mondom megérte. Legalábbi nekem nagyon tetszett.. jöhet a következő.
Troll:
Yes... megy ki a héten.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése