HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
letsgo:
Szia Liar!
Köszi a dicséreteket. Az "áh" felirat nem passzol a képhez, egyrészt túl pókemberes msárészt, amit Te mondtál. A 2. képet, igen azt már én csináltam és valóban jobb gépel fotoztam. De ez se tökéletes.
A lényeg, hogy ez a két kép csak proba és, hogy lássátok Ti is, hogy folynak a munkálatok a Lego Star Wars ügyében.
A képregény sajna még odébb jönn majd, de megéri várakozni! Garantálom!
Liar:
--- Idézet ---Amugy a 2. képen hogy tetszik a fénykard effektus és az "áh" felirat??
--- Idézet vége ---
A fénykard király!
Az 'áh' színei viszont csúnyák szerintem. Ez a 255.0.0 vörös, meg ez a 0.0.255 kék...
Az Anakin vs Obi képet szintén netről szedtétek, vagy azt már te fotóztad? Mert ha az utóbbi, akkor már lényegesen jobb fényképezőt használsz, mint eddig!
Várom én is a képregényt!
letsgo:
Örülök, hogy tetszik. Igazából ezek csak probák ezek nem nagyon lesznek benne a képregényben, ezek csak amolyan bemutatoként szolgálnak.
A korvetet nem eleht kapni. Ez saját alkotás igaz nem az én kezem munkája. Ezen a képen csak azt probáltuk Galennel, hogy hogyan tudnánk összevágni 2 képet. És nálam nem volt kész űrhajó ezért gyorsan letöltöttem egy angol oldalról.
A második kép igen SW III-mas beűtése van, de nem erről fog szólni a történet. Teljesen másról, de ez maradjon titok, mert így élvezetesebb lesz.
Amugy a 2. képen hogy tetszik a fénykard effektus és az "áh" felirat??
regnar:
Ezt a korvettett hogyan építetted? Ilyet lehet kapni, vagy saját kútfőből.. mert az elején mintha egy sima fordított "autólámpa" elemet látnék, a tetején egy szétszedett és fordított csuklóelemet.. Nagyon jól néz ki.. meg a felhők is..
a másik kép némileg - na jó erősen- az EPIII bemutatójában elhangzó mondatot helyezi vizuális megvilágításba - hgoy miért beszélek így - magyarul ez van rajta... csak nem valami EPIII-as dolog lesz...
jöhet..
letsgo:
Nosza. Jó rég írtam ebbe a topikba, tulajdonképpen nem volt miről írnom. Hisz jó rég volt mikor (közel egy éve) a Nascar utolsó véleményét kaptam. Hát azóta sok minden volt. A lényeg, hogy most egy új képregéynbe fogtam, amiben persze rengetek Hálózsákos segít. Ennek meg is lett az eredménye, igaz a kész képregény még nem várható a közel jövőben, de igérem, hogy jönni fog. Addig is itt egy illetve két kép, hogy miylen minőségű Lego Star Wars Comics várható!
és itt a másik
Jediharc
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése