Üdv, kösz. De azért azok elkészítése sem kis munka. A történetek elolvasása , az adatlapok átolvasása ,fordítása stb. Egyéb utána járások. És gondolom még majd lesznek is továbbiak . Pl azok Lény változatok amikről , én is kérdeztem .Mert látom már elő van készítve ,a kis kép már ott is van róluk . Kedvenceim még onnan Szivacsember, Homokember , stb. Még közös nevező is van bennük . 1, Átalakulás , { Szivacsember bármely anyaggá , Homokember pedig a nevének meg felelő anyaggá } 2,Méret növekedés, 3. Elpusztíthatatlanságuk ,{ Mind a kettőt verték már szét törték össze mégis megvannak még } Vagy Szivacsember néhány vicces esete . PL ahol szípúzní próbált , és olyan habos izévé vált . Aztán meg szerencsétlent vízsugárral szétmosták , még fel is törölték papír törlőkkel .

. Meg úgy látom kicsit fejlődött is a képessége .Mert már nem csak egy hanem TÖBB anyag tulajdonságát ötvözheti , keverheti magába . {de lehet hogy eddig is tudott egynél több anyagot felhasználni , csak én nem vettem észre }Akkor épen most találtam egy Marvel karaktert a neve magyarul kb Szuper alkalmazkodó , valami robot ,kiborg féleség . Róla is szeretnék több információt. Igy gondolom lesz még ott munka bőven . Csak azokon kivül is lehet-van sokkal fontosabb munkád. Válaszolni az ilyen kicsit lökött fazonoknak mint én

.A még hiányzó munkák el készítése sem kis idő. Ezért várom a folytatást . Előre is kösz és sok sikert hozzá.

Ö ....hm...egy kis javaslat . Nem tudom ki állítja össze a az Adattár galéria részét ,mert ugye a leírás részt megcsináltad . Deadpoolról .De ha jól emlékszem a bemutatós kis képek hiányoznak. Nos oda abba a részbe belelehetne rakni pl azt ahol tele lőve nyíllal a teste , csak az alma nincs eltalálva, vagy azt ahol magát bámulja egy kis kézitükörben . A Folt karakternél pedig remélem majd csak meg lesz a leírás része is{ Őt is nagyon bírom , szerintem a fura képességeivel ,tagja lehetne GLA\GLX csapat része } ; } [ Őket is kedvelem ] ott úgyis olyan fura képességű tagok vannak. pl1. Ajtónálló [ akinek szintén megcsináltad a leírási részét.] 2. Dagadt Berta, 3. Mr Halhatatlan . 4. Síkember .Foltnál pedig jó a Galéria része . Ott is van olyan kép amit én is megtaláltam .Azaz amikor hasba Póki hasba vágja , és még is saját arcát találja el .