HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
zoli:
ÜDV.Lehet hogy tényleg kapcsolatba kellene lépni a Facebook oldalon azokkal akik foglalkoznak az Adattárral , mert igy ilyen formában még elégé hiányosnak tűnik . Csak regisztrálni kéne,mert még nem vagyok tag. De azért kösz azokat a leírásokat amiket eddig elkészítettél :bravo:. Nagyon jók. Nem tudom hogy ki az aki folytatni tudná azt a munkát amivel eddig te foglalkoztál ott. Vagyis a leírásokkal.De akiről még nincs de szeretnék , azok a következők . 1. Folt, 2. AZ Ultimatebeli Lény alteregó . 3. Az Mc-2 univerzumbeli változata .4. Big Berta. 5. Mr Halhatatlan. 6. Síkember. Na kb ők azok . Kösz. :worship:U.I. Akiknek a leírása tetszett az pl Ben Relly. Kaine, Hulk és azok akiknek van valami közük hozzá. Pl Sámson Doki, Förtelem, stb. Deadpool. Homokember. Szivacsember.
zoli:
Üdv, kösz. Ha már ez Fan Art topik , akkor biztos ismeritek a DevianArt-ot . Én is sokszor nézegetem .Az a jó benne hogy , a hivatásos művészektől , az amatőrökig sok ember munkája fent van. Pl oda beküldhetik azokat képregényes { vagy más} rajzaikat ,amiket valószínűleg a kiadók kidobnának. Gondolom részben ezért is alapították meg. Igy legalább van egy kis sikerük . Pl új Star Trek fajokat kitalálni . Saját karakterek rajzolása , leírása , stb.Kösz :worship:
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: zoli - 2013. Október 06., 00:03:40 ---A KÉRDÉS Mekkora az a legnagyobb távolság amikor egymástól messze eső pontokból támadhat az ellen feleire . Külön-külön a térből felbukkanó végtagjaival
--- Idézet vége ---
Látótávolságon belül kell maradnia.
zoli:
Üdv, tetszik a Deadpool ismertetésed a Genzo Fanartban .Meg az Adattárban a leírása . NA inen a KÉRDÉS . Deadpool megfordult a GLA \GLX történetekben is . Példul amikor randizik Bertával ,és arra kéri hogy vegye le a maszkját { szegény Berta pedig meg ijed } A KÉRDÉS. Deadpool csapat tag-e , vagy csak időkénti vendég :nemtudom:. Nos INNEN az az ötletem hogy Folt is be illene a bandába ;). Hisz ott is vannak közös nevezők , PL DP is szinte elpuszithatatlan , és Mr Halhatatlan is . Folt képessége kicsit hajaz Ajtónállóéra . Mind a kettőn átütve , vagy valamit átdobva a tér egész más pontján jelenik meg az adott tárgy . Vagy Folt tud a térnek egyszere több egymástól távol eső pontjából támadni .Pl a fejével a plafonból rá órdít valakire , aki csak annyit észlel ,hogy a plafonból egy orditó fej lóg le .[ Én már ettől frászt kapnék és el inalnék ] Vagy egy másik ellenfelet egész más helyröl érzékeny ponton rúg ;D, ,aki utána össze csavarodva fekszik a földön . Egy harmadiknak szintén távolabb nyom egy sallert . Egy negyediket le fejel . Na akkor most A KÉRDÉS Mekkora az a legnagyobb távolság amikor egymástól messze eső pontokból támadhat az ellen feleire . Külön-külön a térből felbukkanó végtagjaival :headscratch:.Kösz U.Í . NA megvan a módszer ,ha kérdezni szeretnék akkor mint itt is nagy betűkkel írom le a kérdés szót. { Nem orditás ként , hanem inkább hang súlyként. } Mer ha jól tudom ilyen kor a nagy betűkkel irt szöveg azt jelenti , mint a beszélgetésben a kiabálás. Kösz
Ben Reilly:
Az Adattárhoz jó 8 éve semmi közöm. A face-en van kontakt oldaluk, ha van ötleted, vagy javaslatod ajánlom keresd őket ott. Az én jelenlegi szerepem kb annyi, hogy amit ide a Hálózsákra kiteszünk cikkeim és könyveim, azt szépen ctrl+c ctrl+v billentyűkkel oda is kiteszik. Nem igazán örülök de ilyen az internet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése