HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fan Art - Amatőr munkák

<< < (7/105) > >>

zoli:
Üdv, kösz. De azért azok elkészítése  sem  kis munka. A történetek elolvasása , az adatlapok átolvasása ,fordítása  stb. Egyéb utána járások. És gondolom még majd lesznek is továbbiak . Pl azok  Lény változatok amikről , én is kérdeztem .Mert látom már elő van készítve ,a kis kép már ott is van róluk . Kedvenceim még onnan  Szivacsember, Homokember  , stb. Még közös nevező is van bennük . 1, Átalakulás , { Szivacsember bármely anyaggá , Homokember pedig a nevének meg felelő anyaggá  } 2,Méret növekedés, 3. Elpusztíthatatlanságuk ,{ Mind a kettőt verték már szét törték össze  mégis megvannak még  } Vagy  Szivacsember néhány  vicces esete . PL ahol  szípúzní  próbált , és olyan habos izévé vált . Aztán meg szerencsétlent vízsugárral szétmosták , még fel is törölték  papír törlőkkel .  :lol:. Meg úgy látom  kicsit fejlődött is a képessége .Mert már nem csak egy hanem TÖBB anyag tulajdonságát ötvözheti , keverheti magába . {de lehet hogy eddig is tudott egynél több anyagot felhasználni , csak én nem vettem észre }Akkor épen most találtam egy Marvel karaktert  a neve magyarul kb  Szuper alkalmazkodó , valami robot ,kiborg féleség . Róla is szeretnék több információt. Igy gondolom  lesz még ott munka bőven . Csak azokon kivül is lehet-van  sokkal fontosabb munkád. Válaszolni az ilyen kicsit lökött fazonoknak mint én  ;).A még hiányzó munkák el  készítése sem kis idő. Ezért várom a folytatást . Előre is kösz  és sok sikert hozzá.  :worship: Ö ....hm...egy kis javaslat  . Nem tudom ki állítja össze a az Adattár  galéria részét ,mert ugye a leírás részt megcsináltad . Deadpoolról .De ha jól emlékszem a  bemutatós kis képek hiányoznak. Nos oda abba a  részbe belelehetne rakni pl azt ahol tele lőve nyíllal  a teste , csak az alma nincs eltalálva, vagy azt ahol magát bámulja egy kis kézitükörben . A Folt karakternél pedig remélem majd csak meg lesz a leírás része is{ Őt is nagyon bírom , szerintem a fura képességeivel ,tagja lehetne GLA\GLX csapat része }    ; } [ Őket is kedvelem ] ott úgyis olyan fura képességű  tagok vannak. pl1.  Ajtónálló [ akinek szintén megcsináltad a leírási részét.] 2. Dagadt Berta, 3. Mr Halhatatlan . 4. Síkember .Foltnál pedig   jó a Galéria része . Ott is van olyan kép amit én is megtaláltam .Azaz amikor hasba  Póki hasba vágja , és még is saját arcát találja el .

Ben Reilly:
Az Adattár szerkesztője nem én vagyok, én csak a leírásokat készítettem oda.

zoli:
Üdv, na csak azért írok ide mert  most talán talált . Mert ugye , bizonyos szempontból  a Adattár is tekinthető fan-artnak .És tetszenek az ottani karakter ismertetők . Nem is tudtam hogy Pókembernek   ilyen sok változata van a különböző Marvel univerzumokban { Hű még gonosz is akad köztük } Gondolom nem kis munkája van vele házigazdájának , szerkesztőjének   ;) :brow: ,{mert ugye az a bizonyos személy aki után most én írok } KÖSZÖNET neki érte . Mert gondolom nem kis munka és idő az amíg elkészül vele. Nagyon tetszett pl az Eredeti   és  a 2099-ES , valamint  a Vörös  Hulk ismertetése .Remélem hogy  még ö is tervezi a karakterek  ismertetések folytatását. Pl  azzal a  616-os on kívüli  Föld  Szivacsemberének  leírását akiről azt írtam  hogy igazán Gigászi volt  mint egy város és Thor ellen harcolt . Hiszen  Pókember  vagy Pymnek is  több alteregójáról is írt . :worship: { vagy lásd az előbbi három féle Hulk } Érdekelne pl , ha jól tudom az N- ik  embernek hívott  karakter  le írása  aki magába akarta szívni azt a  hatalmas épületet . Kösz . ;) :worship: U .I . Találtam szivacsemberöl  vicces képeket is pl ahol Deadpool  ellen harcolva toalett papír volt . Vagy látom  hogy  , még  Az Ultimatebeli  Lény , vagy Mc -2 beli Lény is tervben van. No ez engem is érdekelne . KÉRDÉSEIM. 1.PL az Ultimatebeli hogyan vált energia lényé .AZ  Mc -2 belinek 2, Miért vannak részben fém végtagjai . Kösz.

Ben Reilly:
Eddig ez talán a legnépszerűbb munkánk. :) Nagyon örülök neki, hogy ennyi hozzászólás érkezik rá. Amúgy ha van ötlet, mi következzen a Marvel bűnbandái után, örömmel fogadom a javaslatokat.

Blue S:
Nagy köszönet a Galaxis Őrzői dokumentációért!  :worship:
Sok dolgot már tudtam az egyes tagokról, de új információkkal is gazdagabb lettem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése