HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fan Art - Amatőr munkák

<< < (49/105) > >>

shroomrider:
Üdv!
Köszönjük a jó szavakat

A Szondi két apródja az egyik kedvenc képregényünk(most akarjuk kicsit feljavítani). Arany versei nagyon tetszenek, pláne így, hogy Dalriada megfolkmetálosított jó párat  ;D. Úúúgyhogy bővül még a történelem szekció
akárkimeglássa.

Aldarion:
Hát Zozi mellett vagyok abból a szempontból, hogy a rőtparaszt oltári! Viszont azt is meg kell mondjam, hogy nekem a történelem rovat a kedvencem. Noha a művek rövidek de annál velősebbek. Le a kalappal, különösen a Szondi két apródjának a megvalósítása előtt. Csak így tovább, shroomrider!

zozi56:

--- Idézetet írta: shroomrider - 2010. Március 05., 11:43:42 ---üdv!
http://eozin.hu/gombalovas/
frissítés

--- Idézet vége ---
Még csak a Rőtparasztot olvastam, de az megint tök jó volt. :) Ez az egyik legjobb:

Genzo:
nem is keveset. koszi  :worship: :)

Predash:
Na akkor egy kis kritika ha nem bánod, esetleg még tanulhatsz is belőle. A bal kinyújtott keze nincs térben. Ha ugyanabba az irányba mutat, mint a másik, és mint amerre néz (gondolom ez így is van), akkor viszont jobban oda kell figyelni a perspektívára, és a rövidülésre, valamint térbe helyezni még egy kicsit erősebb, hengeresebb árnyékokkal. Akárcsak a két vállát, és azt a ruháján lévő fekete részt. Túlságosan is síkban van az egyébként jól forduló testéhez képest. Nem feltétlenül kell arra a fekete részre ugyanolyan árnyékokat és széleket rajzolni, legyél egy kicsit bátrabb, és akkor sokkal jobb lesz. Ja, és még annyit, hogy a pisztoly legeleje pontosan szembe van a nézővel, ami ugye szintén síkba helyezi, pedig a pisztoly többi része nagyon jól térben van. Ezek tudom, hogy apróságok, de sokkal jobbá tehetek a rajzot. Mindezek ellenére jó rajz, akárcsak Gambit is, aminél sokkal jobbak az árnyékok -nem olyan statikusak, szabályosak. És még annyi, hogy látom vannak rá kísérletek, bár lehet hogy csak véletlen, de használd a vonalminőség változtatását is. Távolabbi dolgok vékonyabbak és finamabbak, a közelebbiek és fontosabbak pedig erősebbek és vastagabbak. Ez nehéz, és sok gyakorlás kell hozzá, én is küszködök vele, de nagyon-nagyon jó rajzok születhetnek, ha ezt megtanulja kezelni az ember, és egy ilyen kontrasztos, vonalas rajznál még jobban jön. :) Remélem azért segítettem valamit. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése