HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
CASSSH:
a tobbit kijavitom viszont az arcot nem és a fejek nekem nem stimmelnek ha nagyobban rajzolom őket azok nálam a főhősnél maradnak kicsik :D de mondjuk a térdolg és a könyk javitásra szorul az bizti :D amúgy kössz :D
talgaby:
Kis anatómia: az első képe a fej aránytalanul kicsi, kb. a vállak szélességének harmada kellene, hogy legyen, plusz a testmagasság olyan nyolcada a magassága. A nagy képen meg nincs könyöke, plusz a karja túl rövid (meg nem látszik a másik, a teste nem takarhatja ilyen pozícióban). Plusz valami meglepett, riadt vagy akármilyen arckifejezés nem ártana, így eléggé bábszerű. A szem viszont marha hangulatos lett a közelin.
CASSSH:
rég voltam itt :D
Genzo nice pics ;D
nah még csak beírás nélül :D
a háttér is szöveg ezért üres :D
nah de asszem ki lehet belole venni :D
az első kepen a csávó azt kéri, hogy löjje le őt a csaj aztan a csaj szeme van a képen kiközelitve
azztan a kezében a pisztoly és végén a csávó ugye oda még megy egy végszó és egy csomó elgondolkodtató szöveg :D
Genzo:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2010. Március 07., 18:54:53 ---Amúgy a magam részéről a magyar irodalom legkiemelkedőbb költőjének Arany Jánost tartom
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: shroomrider - 2010. Március 07., 16:33:22 --- Arany versei nagyon tetszenek
--- Idézet vége ---
ezt jó hallani, ugyanis abban a városban születtem, ahol ő, és most is innen írok :)
Aldarion:
Nagyon helyes, nagyon helyes! Igazán megnézném, hogy mit hoztok ki például a Walesi bárdokból. Amúgy a magam részéről a magyar irodalom legkiemelkedőbb költőjének Arany Jánost tartom, így nálam már csak ezért is telitalálat volt a Szondi.
A Dalriada műveiben magam részéről találok kivetnivalót, noha nem sokat. A zeneiség és a balladák feldolgozása valóban remek, leginkább a hörgős részek elhelyezésével nem értettem egyet a Walesi bárdokban, noha a Szondiban érzéseim szerint már rátapintottak a helyes felálásra.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése